Elokuussa syntynyt koira juhlistaa tänä vuonna ensimmäistä halloweeniaan.

Kuun lopussa vietetään halloweenia, jolloin etenkin pienet lapset lähtevät Yhdysvalloissa karkki vai kepponen -kierrokselle naamiaisasuihin pukeutuneena. Newfoundlandinkoira Dewey vaikuttaa olevan myös valmis lähtemään kierrokselle.

Elokuussa syntyneestä hurmurista on julkaistu lyhyt video, jolla se tepastelee nurmikolla muovinen kupritsaämpäri suussaan.

”En tiedä sinusta, mutta Dewey on niin valmis halloweenin tuloon”, koiralle omistetulla Instagram-sivulla kerrotaan videon yhteydessä.

Suloinen video on lähtenyt leviämään netissä ja se on jaettu muun muassa LADbiblen ja VT:n Facebook-sivuilla, missä se on saanut paljon ihastuneita reaktioita osakseen.

Voit katsoa videon alta ja jos se ei näy, löydät sen täältä. Voit seurata Deweyn seikkailuja sekä Instagramissa että Facebookissa.

Idk about you, but Dewey’s SO ready for Halloween! What should he go as for his first Halloween??? Edit: Thanks for the repost @puppyofday !!! Edit: Now featured on @buzzfeedanimals and @dogsbeingbasic !!! • • • #puppygram #newfiepuppy #loveatfirstsight #newfsofinstagram #newfielove #puppylove #puppyeyes #newfoundland #newfoundlandpuppy #newpuppy #cutestdog #puppiesofig #cuteanimals #cutestagram #puppiesofinstagram #animalphotography #cutepuppy #bigbear #gentlegiant #newfoundland_feature #newfielife #dogsofinsta #newfiegram #bigbear #gentlegiantsofinstagram #ilovemydog #newfieoftheday #blacknewfie #puppyvideo #halloweentime @dogs_of_world_ @dogsofinstagram @dogoftheday__ @puppystagrams @puppytoday @newfoundlandmoments @newfiecommunity @newfie.circle @newfoundland._.dogs @theellenshow @hilarious.ted

Henkilön Dewey the Newfie (@lildeweybear) jakama julkaisu


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Kommentit

Kommenttia