Kun menet yöunille, kannattaisi ylle laittaa yövaatteet – tai vähintään alushousut.

Vaikka alasti nukkumisessa on omia hyötyjä, väittää lääkäri Anthony Youn, ettei ilman rihman kiertämää nukkuminen ole hyvä idea. indy100:n mukaan Yhdysvalloissa plastiikkakirurgina työskentelevällä Younilla oli tähän myös selitys – ja se voi joidenkin mielestä olla ällöttävä.

”Keskiverto ihminen piereskelee 15-25 kertaa päivässä ja tätä voi tapahtua myös nukkuessa. Tieteellinen tutkimus on osoittanut, että aina kun pieraiset, tulee ulos myös hyvin pieni määrä ulostetta”, Youn selittää TikTokissa julkaisemallaan videolla.

Youn huomauttaa, että ulostetta tulee vaikkei kyseessä olisi niin sanotusti pitkäksi mennyt pieru tai märkä pieru. Hän lisää, että tutkimuksen mukaan alusvaatteet pitävät nämä pierujen mukana tulevat ulostehiukkaset sisässään.

”Joten ajattele unikaverisia ja nuku alusvaatteet ylläsi”, Youn toteaa videolla.

Videon kommenttiosiossa hän kuitenkin korostaa erikseen, että jos naisille on gynekologi antanut suosituksen nukkua ilman alushousuja, täytyy gynekologin ohjetta noudattaa.

Voit katsoa Younin videon alta tai jos upotus ei näy, löydät videon TikTokista täältä. Alastomana nukkumisen hyödyistä voit lukea lisää aiemmin julkaistusta artikkelista täällä.

@tonyyounmd

Why you should never sleep without underpants! ##learnontiktok ##tiktokpartner ##sleep ##shart ##fart

♬ Pumpkins – Clutch

Lähde: indy100