Kaasujen päästelyn ei varmasti ihan heti ajattele tekevän hyvää suhteelle.

Pierun päästäminen voi tuntua häpeälliseltä, ja jos joutuu haistelemaan toisen pierunhajua, siitä voi jopa suuttua. Se on kuitenkin ihan normaali kehon toiminto, jota kaikki tekevät ihan joka päivä. Mutta miten se voisi tehdä suhteelle hyvää?

Tutkimuksen mukaan monet odottavat 2–6 kuukautta ennen kuin he kehtaavat pieraista puolisonsa lähellä. Näin vastasi 26 % tutkimuksessa mukana olleista. Lähes yhtä moni eli 25 % kertoi pidättäneensä pierua puolisonsa lähellä jopa 6–12 kuukauden ajan. Kuitenkin kolmanneksi eniten (22,4 %) vastaajista kertoi tehneensä niin jo muutaman seurusteluviikon jälkeen.

Totuus on kuitenkin se, että pieruilla on oma ratkaiseva roolinsa läheisyyden luomisessa parisuhteeseen. Koska piereskely on hauskaa, sillä voi hauskuuttaa tilanteita, joissa ollaan liian vakavissa tunnelmissa. Jos sen tekee esimerkiksi riidan keskellä, riita saattaakin muuttua nauruksi. Silloin voi olla mahdotonta pysyä vihaisena.

Kun tuntee olonsa turvalliseksi oman kumppanin kanssa, silloin saattaa uskaltaa myös pieraista hänen seurassaan. Sellainen suhde vaikuttaa vahvalta ja se perustuu toisen hyväksyntään.

Jos puolisosi rakastaa sinua, vaikka välillä hieman haisisit, hän todennäköisesti rakastaa sinua todella aidolla tavalla.

Lähde: Your Tango

LUE MYÖS