Sydänsurut voivat olla nurkan takana joillekin pareille.

Joulukuu on monilla täynnä hauskoja pikkujouluja sekä muita joulujuhlia ja hyviä hetkiä läheisten kanssa jouluvalmisteluja tehden – onhan joulu usein ilon, onnen ja juhlan aikaa. Toisille se voi kuitenkin olla sydänsurujen aikaa, sillä joulukuuhun osuu todennäköisin päivä, milloin parit eroavat.

Cosmopolitan kertoo tilastotietelijöiden selvittäneen Facebookin erojulkaisujen ja -päivitysten avulla, että joulukuun 11. päivä on päivä, jolloin parit eroavat eniten. Tänä vuonna se siis olisi tämän viikon lauantai.

Eroamiselle juuri tähän aikaan vuodesta on monia eri syitä. Cosmopolitanin mukaan osa voi ajatella, ettei parisuhde ole sen arvoinen, että ostaisi kumppanille joululahjan, kun taas toiset eivät ole valmiita esittelemään kumppania perheelleen.

Joulu on myös monille usein varsin stressaavaa aikaa ja sen käsittely on liikaa ja ongelmia nousee esiin. Tai sitten kumppani on vain kuin Grinch halutessaan päättää parisuhteen paria viikkoa ennen joulua.

Jos olet parisuhteessa ja selviät tämän todennäköisen eroamispäivän yli, olet Cosmopolitanin mukaan silloin turvallisilla vesillä ystävänpäivän jälkeiseen aikaan asti. Jos taas olet parisuhteessa ja suhteesi päättyy tai päätät itse erota lähipäivinä, voit lukea aiemmin julkaisemamme artikkelin siitä, mitä hyviä puolia sinkkuna olemisessa on tähän aikaan vuodesta tai hieman erilaisen version samasta aiheesta täällä.

Lähde: Cosmopolitan