Pienet pandakarhut pitivät hauskaa liukumäessä.

Piristävät videot tekevät kenelle tahansa hyvää ja on jopa tutkittu, että esimerkiksi söpöjen eläinvideoiden katsominen on hyvästä aivoille. Jos on huono päivä tai kaipaa jotain suloista nähtävää, voi mieliala kohentua kummasti, kun hetkeksi uppoutuu katsomaan pienten pandojen leikkihetkeä liukumäessä.

Twitterissä on lähtenyt leviämään noin 30 sekuntia kestävä video pienistä isopandoista, jotka laskevat liukumäkeä. Pentunelikko laskee liukumäkeä perätysten ja niillä vaikuttaa olevan hauskaa.

Video on todellisuudessa osa vuonna 2012 julkaistua hieman pidempää videota pandojen leikkihetkestä. Videon pandat asustavat kiinalaisessa Chengdun jättiläispandakeskuksessa, jossa tehdään työtä isopandojen hyväksi.

Voit katsoa Twitterissä leviävän videon pandoista alta, mutta jos tämä noin 30 sekuntia suloisia pandoja ei riitä, löydät twiittiupotuksen alapuolelta alkuperäisen, noin 1,5 minuuttia kestävän videon näistä herttaisista karvakavereista. Jos taas haluat nähdä koosteen pandan poikasten sadasta ensimmäisestä päivästä, löydät siitä videon täältä.