Kyselytutkimuksen mukaan vain alle viidennes vastaajista oli pitänyt saman hiusvärin koko elämänsä ajan.

Kampaajakäynnit eivät tule aina halvaksi ja tuore kyselytutkimus onkin paljastanut, että osa naisista käyttää huimia summia elämänsä aikana hiusten värjäämiseen. The Independentin mukaan yksi 20 naisesta käyttää yli 55 000 euroa elämänsä aikana hiusvärin vaihtamiseen.

Kyselyn mukaan osallistujat käyttivät vähintään 100 euroa kampaamokäynteihin 6,5 viikon välein vaihtaakseen hiustensa väriä. Yksi neljästä kertoi, että käyttäisi noin 20 000 euroa elämänsä aikana hiusten värjäämiseen tai noin 320 euroa vuosittain.

The Independent kertoo, että blondi oli todennäköisimmin valittu hiusväri ja 44 prosenttia naisista valitsi raidat tai jotain vastaavaa. Tutkimuksen mukaan monet värjäsivät hiuksiaan tunteakseen olonsa itsevarmemmaksi ja viehättävämmäksi.

”Hiussävyillä on suuri vaikutus itsevarmuuteen ja olemme onnekkaita, että voimme vaihtaa luonnollisen hiusvärimme, jos haluamme kokeilla jotain uutta”, globaali luova johtaja Michael Shaun Corby tutkimuksen tilanneelta Living Proofilta sanoi.

”Hyvä hiuspäivä voi antaa sekä naisille että miehille suuren istetuntoboostin, olivatpa hiukset minkä väriset tahansa”, hän jatkoi.

Joka toinen tuntee olon paremmaksi uuden hiusvärin kanssa

Tutkimuksessa paljastui, että keskiverto vastaaja kokeilisi elämänsä aikana kuutta erilaista hiustyyliä ja neljää erilaista väriä. Vain 18 prosenttia vastaajista oli pitänyt saman hiusvärin läpi elämänsä.

Puolet vastaajista oli kokeillut vaaleaa, blondia väri, kun taas neljä kymmenestä oli kokeillut vaaleanruskeaa jossain vaiheessa ja lähes neljännes oli testannut violetteja hiuksia. 45 prosenttia sen sijaan oli värjännyt hiuksensa punaiseksi ja yksi kymmenestä oli kokeillut sinistä hiusväriä.

Yleisesti 55 prosenttia vastaajista sanoi tuntevansa olonsa paremmaksi itsensä suhteen, kun heillä on uusi hiusväri ja kahdeksan kymmenestä myönsi hiustensa kunnon suoraan vaikuttavan heidän itsetuntoon. The Independentin mukaan keskiverto vastaaja odotti 20-vuotiaaksi ennen kuin alkoi leikitellä hiusväreillä, mutta yksi kolmesta kokeili hiusvärejä jo teini-iän alkutaipaleella.

Vaaleat, blondit hiukset olivat suosituin sävy kokeiltavaksi, kun luonnollista hiusväriä lähdettiin muuttamaan ensimmäisen kerran. Yksi kahdeksasta sen sijaan valitsi tummanruskean ja 19 prosenttia punaisen.

Vastaajat myös paljastivat, että he todennäköisemmin käyttivät palkkaansa hiustensa laittamiseen kuin käyttivät sitä salilla käymiseen tai kuntoiluun.

Lähde: The Independent


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Kommentit

Kommenttia