Nämä 10 päivittäistä tapaa tekevät parisuhteesta vahvemman – Jopa pienillä asioilla on valtava merkitys

Parisuhde ei vaadi monimutkaisia taikatemppuja pysyäkseen lujana.

Parisuhdeterapeutit ja psykologit korostavat näiden päivittäisten toimien merkitystä, jotka luovat läheisyyttä ja luottamusta parisuhteeseen:

 1. Kiinnitä huomiota pieniin asioihin
  Aloita kiinnittämään huomiota kumppanisi pieniin tarpeisiin, joita et aiemmin ole pistänyt merkille. Yleensä pienet hienovaraiset signaalit saattavat kertoa, että kumppani kaipaa huomiota.
 2. Harjoittele vapaata ja avointa viestintää
  Viestintä on avain onnistuneeseen suhteeseen. Avoin yhteydenpito kumppanisi kanssa auttaa ymmärtämään toistenne pelkoja, toiveita ja uskomuksia. Viestintä ei ole vain puhumista, vaan aktiivista kuuntelua.
 3. Osoita arvostusta
  Mitä enemmän tunnet olevasi arvostettu, sitä enemmän arvostat kumppaniasi. Jos osoitat kiitollisuutta ja arvostusta kumppaniasi kohtaan, se on merkki pitkäaikaisesta suhteesta.
 4. Naurakaa yhdessä
  Yhdessä nauraminen luo läheisyyttä. Nauraminen on paras tapa olla yhteydessä jonkun kanssa, ja se varmasti vahvistaa suhdettasi.
 5. Kehukaa toisianne
  Älä pidättele kehuja. Yritä parhaasi mukaan antaa kohteliaisuuksia kumppanillesi, esimerkiksi hänen ulkonäöstään. Tämä voi lisätä kumppanisi itsetuntoa ja parantaa suhdettasi.
 6. Ratkaiskaa riidat samana päivänä
  Rakkaus ei ole koko ajan ”ruusuilla tanssimista”, riitoja esiintyy, joten on tärkeää käsitellä ne parhaalla mahdollisella tavalla. Puhu erimielisyyksistä samana päivänä, älä siirrä niitä myöhemmäksi.
 7. Etsikää yhteisiä mielenkiinnonkohteita
  Yhteiset mielenkiinnonkohteet ovat suhdetta lujittavia. Valitse stressitön toiminta, joka lisää läheisyyttä ja luo onnellisuutta. Laatuajan viettäminen yhdessä, tekemällä jotain, jota molemmat rakastavat, auttavat rakentamaan vahvan ja terveellisen suhteen.
 8. Olkaa yhteyksissä pitkin päivää
  Varmista, että pidät yhteyttä kumppanisi kanssa myös työpäivän aikana. Lähetä hänelle viesti, jossa on hauska valokuva, joka saa hänet nauramaan tai soita hänelle vain sanoaksesi, että ajattelet häntä. Nämä pienet rakkauden teot auttavat sinua rakentamaan vahvan ja kauniin suhteen.
 9. Kerro, että rakastat
  Älä pelkää sanoa ”minä rakastan sinua”. Näiden kolmen pienen sanan sanomisen kaikki haluavat kuulla, joten älä pidättele niitä.
 10. Menkää nukkumaan samaan aikaan
  Samassa rytmissä nukkuminen kumppanin kanssa on pitkäaikaisten suhteiden salainen kaava. Tämä antaa teille häiritsemätöntä aikaa yhdessä keskittyä toisiinne ja viettää hetken autuutta.

Lue myös: Elokuvan katselu yhdessä kumppanin kanssa parantaa tutkitusti parisuhdetta – kunhan muistatte yhden asian!

Jaa nämä vinkit kaikille parisuhteessa oleville ystäville!

Lähde: Women Daily Magazine


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

 • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
 • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
 • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.