Elokuvien katselu on hauska tapa paeta todellisuutta.

Hyvän parisuhteen eteen työskentely taas ei välttämättä ole aina niin hauskaa, eikä sen avulla pysty pakenemaan todellisuutta. Entä, jos nämä asiat voisi yhdistää, eli paeta hauskasti todellisuutta ja tehdä työtä hyvän parisuhteen eteen? Kyllä, se on mahdollista!

Sen sijaan, että elokuvan jälkeen menette nukkumaan, keskustelkaa pieni hetki elokuvassa olevista ihmissuhteista.

Journal of Consulting and Clinical Psychology -lehdessä julkaistussa tutkimuksessa, tutkijat pyysivät pariskuntia katsomaan elokuvia yhdessä ja sitten puhumaan 30 minuutin ajan elokuva hahmojen romanttisista suhteista.

Lopputulos: Avioerotilastot kutistuivat puoleen. Tämä johtuu siitä, että puhuminen elokuvahahmojen ristiriidoista tarjosi pariskunnille turvallisen ympäristön ajatella omaa suhdettaan. ” Ei ole niin pelottavaa avata keskustelua elokuvan jälkeen.” kertoo tutkimuksen toinen tutkija, Ronald Rogge. ”Se on vähemmän ahdistavaa ja leimaavaa.” hän lisää.

Vaikka valkokankaalla näkyvät suhteet ovat täysin erilaisia kuin todelliset suhteet, niistä voi silti oppia omasta reaktiosta tilanteisiin, joita kohtaamme suhteessa ja muutoinkin elämän aikana.

Ottakaa heti hyvä vinkki käytäntöön ja viettäkää kumppanin kanssa parisuhdetta parantava hetki jo tänä iltana!

Jaa eteenpäin tämä mahtava uutinen!

Lähde: Pure Wow