Näin paljon seksi kuluttaa kaloreita

Makuuhuoneen puolellakin voi kuluttaa kaloreita.

Seksin harrastaminenkin käy tavallaan liikunnasta ja sen avulla voi kuluttaa kaloreita siinä missä esimerkiksi kävelemällä tai kuntosalitreenilläkin.

Realitytähti Khloé Kardashian paljasti kotisivuillaan saaneensa taustajoukoiltaan listan seksiasennoista, jotka kuluttavat eniten kaloreita. Glamourin mukaan Kardashian sanoo sivuillaan esimerkiksi 15 minuuttia kestävä seksi lähetyssaarnaaja-asennossa kuluttaa 40 kaloria.

Kardashianin väitteet eivät ole aivan tuulesta temmattuja, sillä liikuntatieteen professori Antony Karelis on teettänyt aiheesta oman tutkimuksensa, jonka mukaan Kardashianin kertomat kalorilukemat ovat lähes täysin osuvat.

Karelisin tutkimuksen mukaan naiset voivat kertoa seksiin käytetyn ajan 3,1:llä määritelläkseen sen, kuinka paljon seksi kulutti kaloreita. Esimerkiksi keskiverto yhdyntä (ilman esileikkiä) kestää 5,4 minuuttia – kuten aiemmin huhtikuussa kerroimme – ja se kuluttaisi noin 17 kaloria.

Karelisin tutkimuksessa parit käyttivät Fitbit-rannekkeen kaltaista laitetta koko seksiaktin ajan ja näin keskiverto kestoksi paljastui noin 25 minuuttia (esileikki mukana laskettuna), jonka aikana naiset kuluttivat 69 kaloria ja miehet 100 kaloria – lähes saman verran kuin kävelemällä 1,6 kilometriä.

Tiesitkö, että seksin lisäksi myös imettämällä voi kuluttaa kaloreita? Voit lukea aiheesta julkaistun artikkelin täältä.

Lähde: Glamour


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.