Parit ottivat sekuntikelloilla aikaa, jotta tutkijat voivat vertailla keskiverto kestoja seksiakteille.

Keskiverto seksiaktin kestoja on selvitetty monin tutkimuksin ja esimerkiksi Nainen.com kertoi viime heinäkuussa tutkimuksesta, joka paljasti keskiverto yhdynnän kestävän keskimäärin 5-7 minuuttia – voit lukea artikkelin täältä. Nyt tutkimus on selvittänyt seksiaktin keskimääräisiä kestoja ympäri maailman.

Tutkimukseen osallistui 500 paria viidestä eri maasta, Alankomaista, Espanjasta, Iso-Britanniasta, Turkista ja Yhdysvalloista. Parit ottivat aikaa yhdynnöille sekuntikellojen avulla yhdynnän alkamisesta miehen laukeamiseen – mahdollinen esileikki ei siis sisälly mitattuihin aikoihin.

Glamourin mukaan tutkimuksessa ilmeni, että keskiverto kesto yhdynnälle ympäri maailman on 5,4 minuuttia, mutta maakohtaisesti ne kuitenkin vaihtelevat. Turkkilaisilla seksiakti kestää lyhimpään: keskimäärin 3,7 minuuttia, kun taas muissa maissa kesto oli lähempänä 6-7 minuutin luokkaa.

Nuoremmilla miehillä yhdynnät kestivät pidempään, sillä 18-30-vuotiaiden seksiaktin keskiverto pituus oli 6,5 minuuttia. 51-vuotiailla ja sitä vanhemmilla miehillä kesto oli 4,3 minuuttia.

Glamourin mukaan tutkimuksessa ei havaittu kondomin käyttämisen vaikuttavan yhdynnän kestoon. Myös ympärileikattujen kohdalla erot kestossa eivät olleet suuria, sillä ympärileikatuilla miehillä (6,7 minuuttia) seksi kesti seitsemän sekuntia kauemmin kuin ympärileikkaamattomilla miehillä (6 minuuttia).

Kannattaa kuitenkin muistaa, että kyse on keskiverto ajoista ja maailmalla on myös runsaasti pareja, jotka harrastavat seksiä pidempään tai lyhyempiä aikoja. Jos olet kuitenkin pähkäillyt, ovatko kuuden minuutin mittaiset seksisessiot rakkaasi kanssa normaaleja, niin vastaus on kyllä, kyllä ovat.

Lähde: Glamour