Raskaana ollessa liikunnan harrastaminen on suositeltavaa oman jaksamisen mukaan. Omaa kehoa tulisi kuunnella riippumatta siitä, mitä muut ovat mieltä.

Tässä tapauksessa raskaana oleva nainen on tehnyt sopimuksen painostavan miehensä kanssa siitä, että hän ei lihoaisi raskaudesta huolimatta. On selvää, että raskaana ollessa naisen keho muuttuu monella eri tavalla ja painon nousu kuuluu asiaan.

Youtube / WhatWouldYouDo
Youtube / WhatWouldYouDo

What Would You Do? On Yhdysvaltalainen ohjelma, jossa seurataan vieraiden reaktioita erikoisissa tilanteissa.

Kyseisessä jaksossa raskaana olevaa naista esittävä näyttelijä kuntoilee puistossa miehensä painostamana ja esittää, että liika ponnistelu tuntuu huonolta ja kipeältä. Mies jatkaa kuitenkin painostamista ilkeällä tavalla, johon ulkopuolisetkin reagoivat.

Moni ohilkulkija yritti ystävällisesti saada miehen lopettamaan käskyttämisen ja yritti saada hänet ymmärtämään, että liiallinen rasitus on huonoksi vauvalle. Mies hermostuu yhä enemmän ja poistuu, jonka jälkeen ohikulkijat tukevat naista ja yrittävät kannustaa tätä ajattelemaan itsensä ja vauvansa parasta.

Youtube / WhatWouldYouDo
Youtube / WhatWouldYouDo

”Älä anna hänen kiusata sinua tuolla tavalla.” – Neuvoi ohikulkija, joka on itsekin äiti.

Kun heille paljastetaan, että kyseessä on tekaistu tapahtuma, moni ohikulkija on helpottunut ja herkistynyt tapahtuneesta.

Lähde: Youtube / WhatWouldYouDo