Laittautumisesta viis, nämä asiat miehet huomaavat ensimmäisen seksikerran aikana

Näitä asioita varten sinun ei tarvitse tälläytyä tuntien ajan.

Naiset saattavat kuluttaa jopa kuusi tuntia valmistautuessaan ensimmäiseen yhteiseen yöhön uuden kumppanin kanssa. Mutta onko se kaikki vaiva tehty turhaan? Lue alta, mitä miehet ovat kertoneet huomaavansa, kun ensimmäisen kerran päätyvät sänkyyn uuden kumppanin kanssa.

Nämä asiat miehet huomaavat ensimmäisen seksikerran aikana:

1. Itsevarmuus

Hän ei tuijota bikinirajassa olevia sisäänkasvaneita karvoja tai kuivaa läikkää iholla. Mies keskittyy enemmän siihen, onko olosi mukava ilman rihman kiertämää ja kuinka itsevarma olet.

2. Liikkeet

Miehet todella pitävät siitä, kun nainen ottaa ohjat käsiinsä sängyssä ja se saa hänen huomionsa paremmin kuin se, kuinka nätiksi olet laittanut hiuksesi häntä varten.

3. Silmät

Monet Men’s Healthin lukijat mainitsivat silmät useammin kuin esimerkiksi rinnat, kun heiltä kysyttiin, mitä he todella huomaavat ensimmäisellä kerralla uuden naisen kanssa. Voit siis korostaa silmiäsi esimerkiksi meikin avulla tai vain pitää katsekontaktin samalla, kun kerrot kuinka mahtavalta jokin tuntuu.

Halutessasi voit siis toki valmistautua ja tälläytyä, mutta voi hyvinkin olla mahdollista, että mies ei edes huomaa näkemääsi vaivaa.

Lähde: Women’s Health


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.