Kyselyllä selvitettiin, miten alkoholi vaikuttaa treffailuun.

Treffeillä nautittu alkoholi voi vaikuttaa siihen, kuinka viehättäväksi oman treffiseuralaisen mieltää. Women’s Healthin mukaan kysely paljasti, että kolmen alkoholia sisältävän juoman jälkeen silmät tekevät tepposiaan ja treffiseura alkaakin näyttää paremmalta.

Tämän lisäksi Slo Down Winesin teettämä kysely paljasti, että 60 prosentilla muutaman drinkin nauttiminen nostaa seksihaluja. Alkoholin käyttäminen voi kuitenkin kostautua: 13 prosenttia vastaajista kertoi, etteivät voineet laueta juotuaan alkoholia.

Jos sinulla on tapana juoda alkoholia treffeillä rentoutuaksesi, et ole ainoa: kaksi kolmesta kyselyyn vastanneesta kertoi nauttivansa alkoholia treffien aikana. Kyselyyn vastasi 325 miestä ja 325 naista.

Jos etsit aitoa ja kestävää suhdetta, ei useamman drinkin nauttiminen Women’s Healthin mukaan kenties ole hyvä idea ja kaksi tai vähemmän voi olla parempi vaihtoehto. Tätä tukee myös aiemmin uutisoimamme asiantuntijan väite siitä, että ensitreffeillä kannattaa mennä yksille – voit lukea aiheesta lisää täältä.

Slo Down Winesin kyselyn muihin tuloksiin voit tutustua täällä.

Lähde: Women’s Health