Kuinka paljon kaloreita poltat seksin aikana?

Seksin harrastamiseen on useita syitä: lisääntymisestä läheisyyden edistämiseen, hauskanpitoon ja se on oiva keino myös sykkeen nostattamiseen.

Se, kuinka paljon kaloreita kuluu seksin aikana, riippuu mm. seksin harrastajan painosta ja siitä, minkä laatuista seksiä harrastetaan ja missä asennoissa. Sitä enemmän kaloreita kuluu, mitä enemmän seksi aiheuttaa hikoilua ja hengästymistä.

Seksin harrastamisella tarkoitetaan tässä kohtaa kaikkea, aina suutelusta, eroottiseen tanssiesitykseen. Listaan on koottu keskiverto seksin harrastamisen aiheuttama kulutus noin 65 kg painavalle naiselle.

Suutelu: 68 kcal tunnissa

Suutelun ollessa hyvin kiihkeää ja jos siihen liittyy voimakas hyväilyä, voi kulutus nousta 90 kcal tunnissa. Jos suutelun aikana pyöritte ja riisutte vaatteita, ja olette hyvin ”kiihdyksissä”, voi kulutus olla jopa 230 kcal puolessa tunnissa.

Hieronta: 80 kcal tunnissa

Seksuaalinen hieronta on yleensä hyvin rauhallista, joten hierontaa antavan osapuolen kulutuskaan ei vastaa ”intervallikulutusta”.

Seksiakti: keskimäärin 69 kcal

Kulutus riippuu toki seksin laadusta ja aktin pituudesta, mutta keksimääräinen akti, joka kestää noin 25 minuuttia, saa kulutuksen nousemaan 69 kcal. Nainen voi lisätä omaa kulutustaan olemalla aktiivisempi osapuoli, eli ”työn tekevä”, ratsastus tai päällä kyykkääminen lisäävät kulutusta reilusti.

Suuseksin antaminen: 100 kcal puolessa tunnissa

Jos suuseksin antamisesta haluaa tehdä tehokkaan treenin, voit olla esimerkiksi lankku-asennossa suuseksin aikana. ”Hyvästi kuntosali, sinua ei enää tarvita!”

Masturbointi: 100 kcal tunnissa

Kyllä, masturbointi on myös seksin harrastamista, ja loistavaa harjoittelua.

Eroottinen tanssi: 219 kcal tunnissa

Musiikki soimaan ja lanteet keinumaan, sillä tämä aistillinen tanssi nostaa sykettä, omaasi ja sinua katsovan!

Lue myös vielä tarkemmin, miten paljon eri seksiasennot kuluttavat.

Jaa tämä juttu kavereille!

Lähde: Woman’s Day


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.