Kata aamupalapöytään näitä viittä hedelmää

Hedelmillä aamupalasta saa terveellisen ja maukkaan.

Ravitsemusterapeutit suosittelevat syömään tuoreita hedelmiä ja marjoja, koska ne ovat täynnä hyviä ravintoaineita. Niillä saa energiatasoja ylös sekä paikattua karkkihampaan kolotusta itse karkkien sijaan.

Alla on viisi maistuvaa hedelmä- ja marjavaihtoehtoa aamiaispöytään:

1. Greippi

Greipissä on paljon antioksidantteja, jotka tehostavat immuunijärjestelmää, sekä paljon C-vitamiinia. Sen lisäksi greipissä voi olla rasvanpoltto-ominaisuuksia ja se voi pitää insuliinitasot hallinnassa. Greippi toimii mainiosti yhdistämällä se kananmunien tai kreikkalaisen jogurtin kanssa.

2. Vesimeloni

Vesimelonit ovat syystä osa muun muassa monen hotellin aamupalatarjoilua. Vesimelonit pitävät syöjänsä nesteytettynä ja niissä on lykopeenia, joka on ravintoaine, joka voi auttaa ehkäisemään syöpää ja sydäntauteja. Vesimeloni on myös sopiva valinta laihduttajalle, sillä siinä ei ole paljon kaloreita siivua kohden.

3. Mustikka

Mustikoissa on runsaasti antioksidantteja sekä näiden pienten marjojen uskotaan parantavan motorisia taitoja sekä muistia. Mustikat voivat auttaa myös verenpaineen säätelyssä. Vesimelonin tapaan mustikoissa on vähän kaloreita, joten ne ovat myös oiva valinta laihduttajille. Mustikoita voi nauttia aamupalalla muun muassa yhdistämällä kaksi kupillista mustikoita kulholliseen terveellisiä muroja.

4. Mansikka

Mansikoista löytyy C-vitamiinia ja antioksidantteja, mutta ne ovat myös hyvä lähde kuidulle ja foolihapolle. Mansikat voivat auttaa sydäntautien ehkäisemisessä. Mansikat ja tavallinen jogurtti ovat hyvä aamupalayhdistelmä.

5. Kiivi

Asiantuntijoiden mukaan kiivi on yksi parhaimmista hedelmistä, joka valita aamupalapöytään. Sekin on hyvä lähde C-vitamiinille, mutta niiden lisäksi myös kuparille, kaliumille ja kuiduille. Kiiviä voi syödä sellaisenaan tai käyttää sitä yhtenä ainesosana smoothiessa, jossa on myös banaania ja mansikoita. Näiden kolmen yhdistelmä tehostaa immuunijärjestelmää välittömästi.

Lähde: Become Gorgeous


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.