Jos energiavarastot ovat vähissä, erilaiset pienet teot voivat antaa kaivattua lisäpotkua.

Vaikka olisit syönyt terveellisen, täyttävän aamupalan, nukkunut hyvin ja saanut kaikessa rauhassa aamulla valmistautua edessä olevaan päivään, saatat silti tuntea olosi rättiväsyneeksi. Fakta on se, että tätä sattuu toisinaan jokaiselle.

Onneksi omaa oloa voi koettaa piristää ja hakea lisää energiaa erilaisista pienistä tavoista sekä teoista, jotka voivat antaa sinulle kaipaamaasi lisäboostia. Koska aina ei voi mennä pitkäkseen ja ottaa torkut, kun siltä tuntuu, ovat erilaiset tavat tarpeet.

Kokeile jotain näistä 5 asiasta, kun kaipaat lisää energiaa:

Virkistä itseäsi suihkussa

Aamun kiireessä olet menossa suihkuun, mutta mielesi tekisi kömpiä takaisin peiton alle. Ota suihkuhetkesä kaikki ilo irti käyttämällä energisoivaa kahvikuorintaa, joka saa sinut näyttämään ja tuntemaan virkeämmäksi. Valitse sellainen tuote, joka on sekoitettu täydellisesti, jotta voit kuoria vartalosi tai kasvosi sen avulla muutamissa minuuteissa ilman puhdistautumista sen jäljistä.

Siirrä huonekasveja lähemmäs työpistettäsi

Energiat hukassa, allergiaa, pääkipua… nämä ovat yleisiä oireita, joita tulee sisätiloissa leijuvista epäpuhtauksista. Kasvit puhdistavat ilmaa ja suodattavat myrkkyjä, joten pidä useita huonekasveja työpisteesi lähellä (tai lähellä paikkaa, missä vietät suuren osan päivästä), sillä se voi auttaa pitämään väsymyksen loitolla.

Sipaise sitruunaa korvien taakse

Tarkoitus ei ole napata sitruunan viipaletta vesilasistasi ja hieroa sitä ihoon, vaan pidä sitruunalle tuoksuvaa eteeristä öljyä mukanasi niitä hetkiä varten, kun kaipaat hieman lisäpotkua. Sitruuna on stimuloiva tuoksu ja ainoa eteerinen öljy, jonka on todistettu olevan mielialaa tehostava. Nuuhkaise siis sitä ja sipaise sitä hieman korvan taakse saadaksesi kestävämmän vaikutuksen.

Tee hieman taustatutkimusta seuraavaa lomaasi varten

Kun on arkisten tehtävien keskellä, voivat energiatasot lässähtää nopeastikin. Hyvä tapa tehostaa niitä on virkistää mieltäsi muuttamalla suuntaa hetkeksi. Pidä tauko siitä, mitä olit tekemässä ja ruoki matkakuumettasi netin avulla. Onko sinulla jo matka tulossa? Etsi jotain hauskaa tekemistä lomareissun ajalle. Mieli halajaa reissuun, mutta et tiedä minne lähteä? Etsi isnpiraatiota Instagramista ja laita itsellesi talteen muutamia kuvia ihastuttavista kohteista.

Venyttele jooga-asennoissa

Pieni hetki joogan parissa saa veren kiertämään ja tutkimukset ovat tuoneet esiin, että se voi myös auttaa ahdistukseen tai masennukseen. Jos siis rankka päivä on vienyt sinusta mehu, etsi hiljainen paikka, levitä joogamattosi ja tee muutama venytys, jotta saat lievitettyä stressiä ja saat energiatasosi takaisin ylös – jopa savasana lasketaan.

Lähde: Pure Wow