Tämä moka tapahtuu lähes kaikissa sarjoissa ja elokuvissa, ja ikävä kyllä usein myös oikeassa elämässä.

Kondomit ovat loistava tapa suojautua niin ei-toivotulta raskaudelta kuin myös erilaisilta seksin välityksellä tarttuvilta taudeilta.

Kondomit ovat edullisia ja niitä löytyy lähes jokaisesta ruokakaupasta. Nykyisin kondomin ostamiseen ei edes tarvita reseptiä, kuten ennen muinoin.

Ikävä kyllä kondomin laatu ja ehkäisyvarmuus riippuu paljon myös siitä, osataanko sitä käyttää ja säilyttää oikein. Mikäli näissä asioissa tehdään virheitä, ei kondomi enää olekaan yhtä luotettava.

Ikävä kyllä miehet tekevät usein erään hyvin yleisen virheen, joka vähentää merkittävästi kondomin tehokkuutta ja luotettavuutta.

Miehet nimittäin tekevät usein sen mokan, että säilyttävät kondomia lompakossaan. Lompakossa kondomiin nimittäin kohdistuu kitkaa, painetta ja jatkuvia lämpötilan muutoksia. Tämä kaikki vahingoittaa kondomin rakennetta.

Jos siis näet miehen kaivavan kondomin lompakostaan ennen seksin harrastamista, kannattaa seksin harrastamista lykätä, kunnes löydät kondomin, jota ei kaivettu lompakon uumenista!

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Love Panky