Isällä ja tyttärellä on Instagram-tili, jossa hauskoja videoita julkaistaan ja niistä leviää myös koostevideo.

Australialainen isä ja tytär -parivaljakko huvittavat Instagramissa julkaisemillaan videoilla, joissa isä koettaa parhaansa mukaan tehdä perässä tyttärensä osaamia voimisteluliikkeitä. Kaksikon videot keräävät runsaasti katseluja ja heidän sivullaan on yli 81 000 seuraajaa.

Siinä missä 9-vuotias Alex Mills taidokkaasti suorittaa liikkeet, vaati niiden toistaminen hänen isältään, Ashilta, useamman yrityksen ennen kuin ne onnistuvat. Välillä näyttää siltä, ettei loukkaantuminen ole kaukana, mutta isä on omien sanojensa mukaan satuttanut itsensä vain kerran.

”Olin tekemässä volttia trampoliinilla ja ampaisin taaksepäin ja osuin sen reunaan. Se todella sattui. Muuten olen ollut onnekas. Jos kaadun, nousen vain takaisin ylös”, isä kertoi.

News.com.au:n mukaan Alex aloitti voimistelun kolme vuotta sitten ja tapana rohkaista tytärtään, isä alkoi kokeilla tehdä samoja liikkeitä. Kun perhe hoksasi kuinka hauskoja isän touhut olivat, he perustivat isän ja tyttären voimistelulle oman Instagramin.

”Tyttäreni harjoittelee 30 tuntia, kuutena päivänä viikossa ja se on vakavaa, joten teemme mitä teemme pitääksemme sen hauskana. Suuren osan ajasta emme ajattele näitä katsovia ihmisiä”, isä sanoi.

Isän ja tyttären huvittavia videoita voit katsoa heidän Instagram-sivullaan nimeltä my_gym_dad. Alla on yksi tuoreimmista videoklipeistä ja jutun yltä voit katsoa viraaliksi yltyneen koostevideon.

Lähde: News.com.au