Koiralla on tapana keskeyttää omistajansa suihkuhetki, mutta herttaisesta syystä.

Clark-koira ei tykkää käydä kylvyssä ja koska se ei itse niistä pidä, se ilmeisesti ajattelee myös ihmisten suhtaututuvan peseytymiseen samalla tavalla. Sulonen goldendoodle, kultaisennoutajan ja villakoiran risteytys, onkin ottanut tavakseen huolehtia, että kun sen omistaja käy suihkussa, on hänellä kaikki hyvin siellä.

Clarkin omistaja on antanut esimerkin tällaisesta tilanteesta kuvien kera Twitterissä. Kuvat näyttävät, miten koira on tuonut omistajalleen lelun seuraksi suihkuun – kuvia klikkaamalla ne avautuvat Twitterissä ja näet ne suurempina.

”Joka kerta kun olen suihkussa, koirani tuijottaa minua huolestuneena ja sen täytyy olettaa, että olen tolaltani täällä (koska se vihaa kylpyjä), joten se ajattelee, että jos se pudottaa lelunsa tänne, on oloni parempi”, omistaja tviittasi.

Hyväsydäminen Clark on valloittanut ihmiset toimillaan ja omistajan julkaisusta on tullut todella suosittu Twitterissä. Siitä osoituksena ovat yli 200 000 uudelleentviittausta ja lähes 670 000 tykkäystä.

Omistaja on kertonut lisää Clarkin touhuista Twitterissä ja tuonut ilmi, ettei se halua vain leikkiä tai hae huomiota.

@ everyone saying he just wants to play or for us to throw the toy- no, each shower he stays for a good 10 minutes staring and being upset then eventually brings the toy and if you throw it he looks at you like you offended his ancestors and doesn't bring it back

”(Tiedoksi) kaikille, jotka sanovat sen haluavan vain leikkiä tai meidän heittävän lelun sille – ei, joka suihkukerta se tuijottaa 10 minuuttia ja on huolissaan, sitten lopulta tuo lelun ja jos sen heittää, koira katsoo sinua kuin olisit loukannut sen esi-isiä eikä tuo lelua takaisin”, omistaja tviittasi.

Omistaja paljasti, että suihkutilan ovi jätetään raolleen, koska omistajien voinnin tarkistaminen suihkussa on lohduttavaa koiralle.

We leave the door cracked because it's comforting for him to come check on us haha

Omistajan tviitit ovat myös herättäneet hieman ihmetystä koiran vesi-inhon suhteen.

a retriever that hates water.....aberration.
He doesn't hate water, he hates "clean" water. If it's a swamp or stinky puddle he's all in

”Se ei vihaa vettä, se vihaa ”puhdasta” vettä. Jos kyse on suosta tai haisevasta lätäköstä, se on ihan messissä”, omistaja kertoi Clarkin suhtautumisesta veteen.

Omistaja valotti vielä, miksi oli puhelimen kanssa suihkussa.

Also if anyone is wondering why I had my phone in the shower it's because he does this every time and I wanted to finally get it on camera haha

”Jos kukaan miettii, miksi minulla oli puhelin mukana suihkussa, se johtuu siitä, että koira tekee näin joka kerta ja halusin vihdoin saada sen kuvattua”, hän tviittasi. Omistaja on julkaissut myös lyhyen videon suloisesta Clarkista, minkä voit katsoa alta.

Lähde: Metro