Huono päivä paremmaksi: Tämä nopea kikka saa sinut paremmalle tuulelle

Jokaisella on välillä huonoja päiviä tai jokin pieniä asia ärsyttää, tympäsee tai suorastaan v***ttaa.

Päivä voi mennä helposti pilalle; kenties et herännytkään herätyskellon soittoon ja olet myöhässä töistä. Sinulla on tärkeä tapaaminen ja tietysti kasvoihisi on ilmaantunut suuri finni.

Jo ajatus vastaavista tilanteista voi saada hieman tuskastumaan, mutta onneksi Pure Wow on kertonut vinkistä, jonka avulla huonon päivän voi koettaa kääntää paremmaksi sekä nopealla että erittäin helpolla ja mukavalla tavalla.

Seuraavan kerran, kun olet alamaissa tai stressaantunut tai jonkin asian tekeminen ahdistaa tai hermostuttaa, listaa välittömästi asioita, joista pidät ja joilla on sinulle merkitystä. Ne voivat olla pieniä asioita, kuten aamun ensimmäinen kupillinen kahvia tai suurempia, kuten ihana lomamatka, jonka olet tehnyt.

Pure Wow’n mukaan keskittämällä ajatuksesi ja olemalla tietoinen pienistä asioista, jotka tuovat sinulle iloa, voit alkaa huomata huonotuulisuuden katoavan ja mielialasi parantuvan. Vinkki voi kuulostaa hieman imelältä, mutta sen toteuttaa niin nopeasti, ettet menetä mitään, jos kokeilet.

Lähde: Pure Wow


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.