Hermostuttaako? Nämä helpot tavat auttavat nopeasti rauhoittumaan

Viisi helppoa kikkaa rauhoittavat hermojasi viidessä minuutissa – tai jopa nopeammin.

Syke nopeutuu, kädet tärisee. Hermostuttaa. Hermostuneisuudelle voi olla monta aiheuttajaa ison esitelmän pitämisestä töissä oman tehtävälistan vilkaisemiseen.

Erilaiset niksit voivat kuitenkin auttaa taltuttamaan hermostuneisuuden nopeastikin. Pure Wow listasi viisi tällaista tapaa, jotka toimivat viidessä minuutissa – tai jopa nopeammin.

Hengittäminen toisella sieraimella

Pure Wow’n mukaan tämä muinainen tekniikka on joogien kehittämä tukeutuneiden energiakanavien avaamiseksi. Istu mukavasti selkä suorassa ja hartiat takana. Tuki vasen sierain vasemmalla etusormella ja keskisormella, hengittäen syvästi oikeaan sieraimeen. Sulje oikea sierain ja hengitä ulos vasemman sieraimen kautta. Toista tätä 1-3 minuuttia ja tunnet ahdistuneistuuden ja hermostuneisuuden katoavan.

Kupillinen vihreä teetä

Vihreässä teessä on L-teaniinia, aminohappoa, joka voi auttaa vähentämään stressiä ja ahdistusta. Lämpimässä kupillisessa hyvää teetä on myös epigallokatekiinigallaattia (EGCG), teessä olevaa yhdisettä, joka lisää rauhallisia tuntemuksia.

Laske taaksepäin

Tämä voi kuulostaa hieman hassulta, mutta Pure Wow’n mukaan on todella vaikea huolehtia tulevasta asiakastapaamisesa tai vaikkapa työhaastattelusta, kun koetat muistaa, tuleeko kuusi ennen vai jälkeen seitsemän. Toista tätä niin monta kertaa kuin on tarpeen.

Kuuntele lempikappalettasi

Suositpa sitten popahtavaa Antti Tuiskua tai esimerkiksi metallisempaa Stam1naa, kuuntelemalla omia suosikkejasi hyvää oloa aiheuttavista kappaleista, voi se saada sinut sellaiseen mielentilaan, joka auttaa sinua hoitamaan kunnialla edessä olevan tehtävän.

Positiiviset väitteet itselle

Pure Wow’n mukaan toistamalla asiaa, jonka halua tapahtuvan, tekee se ihmeitä psyykellesi. Voit toistaa asiaa kuiskaten, jotta kukaan ei kuule sinua. Vielä parempi tapa voi olla mennä vessaan ja katsoa itseäsi suoraan silmiin peilin avulla ja toistaa haluamaasi asiaa – ’Minä onnistun tässä haastattelussa’ – onnistut kyllä.

Aiemmin olemme kertoneet tutkimuksen selvittäneen parhaan kappaleen, jota kuuntelemalla voit laskea stressiä. Lue lisää aiheesta täällä.

Lähde: Pure Wow


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.