Fitnessvalmentajan luottotapa – tämä laihdutusvinkki takaa sinun onnistuvan

Vuosien painon jojoilun jälkeen nykyisin fitnessvalmentajana toimiva nainen löysi toimivan ratkaisun laihduttamiseen.

Fitnessvalmentaja ja julkkisten pilatesohjaajana nykyisin toimiva Kit Rich oli aikanaan kuin kuka tahansa muu nainen, joka lähti kokeilemaan jotain uutta, hullua tai äärimmäisyyksiin menevää dieettiä laihtuakseen.

”Kokeilin kaikkea”, Rich kertoi Popsugarille ja sanoi kärsineensä myös syömishäiriöstä ja kehon epämuodostumista.

”Halusin epätoivoisesti laihtua. Tein äärimmäisiä asioita, mutta se aina toi minut takaisin toiseen ääripäähän”, hän sanoi.

Hänen painonsa jojoili vuosien ajan, kunnes hän löysi ongelmaansa ratkaisun. Rich ymmärsi, ettei hän kuntoillut kestävällä tavalla.

Popsugarin mukaan Richin ratkaisu oli tehdä kuntoilusta toteutettavissa olevaa ja hallittavaa ja tätä vinkkiä hän kertookin yhä oppilailleen ja asiakkailleen.

Richin mukaan hänen ”3 miles or 30 minutes, every day” -mantransa (kolme mailia, eli noin 4,8 kilometriä) auttoi häntä pääsemään eroon painonsa vaihtelusta ja pitämään kilot loitolla pysyvästi. Käytännössä Richin mantra tarkoittaa, että hän juoksee, kävelee tai patikoi kolme mailia päivässä tai tekee 30 minuutin mittaisen treenin.

”Uskon vilpittömästi, että keskitie on tie, jota kulkea. Mikään äärimmäisyyksiin menevä ei kestä pitkään”, Rich sanoi.

Itselleen kannattaakin sanoa, että tekee jotain pientä joka päivä, sillä se voi auttaa saamaan otteen omasta terveydestä ja laihdutustavoitteista.

”Naisten täytyy tuntea olonsa voimaantuneiksi”, Rich sanoi.

”Heidän täytyy tuntea, että tekevät jotain, josta voivat jonkin verran nauttia ja heillä on ote siitä. Siksi uskon tähän kolme tai 30 -sääntöön”, Rich päätti.

Lähde: Popsugar