Lastenhuoneen turvakamera tallensi äidin ”pakomatkan” ja video leviää nyt verkossa.

Luultavasti jokaiselle vanhemmalle on tuttua se, kuinka vaikea voi olla saada vauva nukahtamaan ja kuinka siinä onnistuttua tekee kaikkensa, ettei pienokainen herää. Tästä on saatu nyt hulvaton – ja samaistuttava – esimerkki videon muodossa, mikä leviää verkossa.

Lastenhuoneen turvakamera ikuisti eteläafrikkalainen Caryn Morrisin luikertelemassa lattiaa pitkin pois lastenhuoneesta, jotta perheen 15 kuukauden ikäinen Brody-poika ei heräisi. Morrisin aviomies, Tyrone, julkaisi videotallenteen Facebookissa ja sitä on katsottu tätä kirjoittaessa yli 17 miljoonaa kertaa.

Morris kertoi Times LIVE -lehdelle, että Brody yleensä nukahtaa itsekseen, kun hänet on laitettu vauvansänkyyn, mutta videolle taltioituneena kertana poika ei kuitenkaan suostunut nukahtamaan.

”Meillä oli vieraita illallisella ja koska Brody aisti ihmisiä ympärillä, hän valitteli ja halusi päästä pois sängystään. Joka kerta, kun poistuin huoneesta, hän nousi ylös ja vaikeroi”, äiti sanoi.

Äiti lopulta keksi tavan, miten hän pääsee poistumaan lastenhuoneesta. Ensin hän istui lattialle vauvansängyn viereen, jotta Brody näkisi hänet.

”Hän vain makoili sängyssä, silmät hieman avoinna. Menin selälleni ja huomasin, ettei Brody liikkunut tai koettanut päästä pois sängystään. Luikertelin hieman ja hän pysyi edelleen kyljellään. Ennen kuin huomasinkaan, olin päässyt ulos ovesta eikä Brody ollut liikkunut. Olin liian hermostunut mennäkseni takaisin huoneeseen katsomaan, olivatko hänen silmänsä auki”, äiti taustoitti ”pakomatkaansa”.

Äiti kertoi muille, miten poistui huoneesta ja yhdessä vieraiden kanssa Brodyn vanhemmat katsoivat turvakameran tallentaman hetken. Ystävät kehottivat Tyrone Morrisia jakamaan videon Facebookissa.

”Paras puoli siinä, että talossa on kameroita, on katsoa kuinka vaimosi koettaa poistua huoneesta laitettuaan poikasi nukkumaan. Joskus täytyy käyttää omaa aloitekykyä poistumiseen”, isä kirjoitti videon yhteydessä.

Voit katsoa videon alta – jos se ei näy, löydät sen myös täältä.

The best thing about having cameras in your house is watching your wife trying to exit the room after putting your son down!! Sometimes you have to use your initiative for your exit!! PS The SA Army are calling me for you to do training on the reverse leopard crawl !!

Julkaissut Tyrone Morris 14. tammikuuta 2017

Oletko sinä poistunut lastenhuoneesta erikoisilla tavoilla, kun lapset ovat viimein nukahtaneet? Kerro tarinasi kommenteissa!

Lähde: Times LIVE