Äiti on ikuistettu kuvaan vain jokunen tunti sen jälkeen, kun hän oli synnyttänyt.

Kun julkkisnaiset ovat saaneet perheenlisäystä, uutisoidaan pian mediassa siitä, miten nopeasti he ovat palanneet takaisin siihen kuntoon, jossa olivat ennen raskautta. Totuus vastasynnyttäneen äidin vartalosta on kuitenkin toisenlainen.

Australialainen kolmen lapsen äiti Elise Raquel on näyttänyt, miltä raskauden jälkeinen vartalo todella näyttää, julkaisemalla Instagramissa vartalostaan valokuvan, joka on otettu vain tunteja hänen kolmannen lapsensa syntymän jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, löydät sen täältä.

Raquel kirjoittaa olevansa kuvassa haavoittuvaisimmassa ja raaimmassa tilassa.

”On outo tunne katsoa alas ja edelleen nähdä raskausmasu, vaikka pitelet vauvaasi käsissäsi, vaikka olet tehnyt sen jo kolmesti. Ei ole helppoa mennä kotiin vauvan kanssa ja edelleen pukeutua äitiysvaatteisiin”, Raquel sanoo kuvan yhteydessä.

Hän jatkaa, miten kaikki olivat sanoneet hänen ensimmäisen synnytyksen jälkeen, että hän menettää raskauskilot nopeasti, koska on nuori. Näin ei kuitenkaan käynyt.

”Jokaisen vauvan myötä olen saanut hieman lisää kiloja ja hieman lisää raskausarpia. Ennen tunsin tarvetta peittää tämän vastasyntyneen vaiheen, en halunnut kenenkään näkevän vartaloani tässä tilassa, joten miksi kukaan muukaan haluaisi”, äiti kirjoittaa.

”Se on vaatinut kolme vauvaa, mutta viimein olen tajunnut, että raskauden jälkeistä vartaloa ei pidä peitellä”, hän jatkaa ja sanoo olevansa ylpeä siitä, mitä hänen vartalonsa on antanut.

Raquelilla on viesti muillekin äideille.

”En häpeä minun monia uusia arpiani ja raskauden jälkeista vartaloani. Eikä sinunkaan pitäisi! Juhlistetaan raskauden jälkeisiä vartaloita, koko komeudessaan. Naisen vartalo on uskomaton ja olen niin ylpeä siitä, mitä omani on tehnyt”, hän päättää kirjoituksensa.

The Independentin mukaan Raquelin julkaisu on saanut paljon sydäntä lämmittävää palautetta ja häntä on kiitelty rehellisyydestä ja suorasukaisuudesta. Posiivisista kommenteista huolimatta Raquel itse huomasi, että monet kyseenalaistivat hänen päätöksen jakaa niin henkilökohtainen valokuva julkisesti.

”Kukaan ei kertonut minulle neljännen kolmanneksen todellisuudesta. Minulla ei ollut aavistustakaan siitä, että voit edelleen näyttää raskaana olevalta jopa synnytyksen jälkeen”, Raquel on todennut toisessa Instagram-julkaisussa.

”Kaikki sanoivat minulle, että olen nuori, minä palaudun ja uskoin heitä. Kuten monet naiset tekevät, minullakin oli tapana seurata mediaa, julkkiksia, jotka esittelivät huippumallimaista raskauden jälkeistä vartaloaan vain viikkoja synnytyksen jälkeen. Ajattelin, että näin minullekin kävisi”, hän kirjoittaa.

Hän kertoo toisessa julkaisussa, että kun hän meni kotiin synnytyksen jälkeen ja näytti edelleen kuin olisi kuudennella kuulla raskaana, hän ajatteli tehneensä jotain väärin.

”Kuten monelle naiselle ja minulle, tämä raskauden jälkeisestä vartalosta mieleeni pinttynyt kuva ei ollut realistinen”, Raquel sanoo julkaisussa.

”Julkaisin kuvan vartalostani, koska toivon, että joku olisi julkaissut sellaisen kuvan, kun olin raskaana. Toivon, että joku olisi kertonut minulle, mitä realistisesti voi tapahtua vartalolleni ja mielelleni”, hän kertoo.

”Neljännes kolmannes on niin tabu. Haluan muiden äitien, jotka kävelevät kengissäni, tietävät, etteivä he ole yksin”, Raquel kirjoittaa.

Alla näet julkaisun, jossa Raquel perustelee, miksi julkaisi kuvia vartalostaan. Jos julkaisu ei näy, löydät sen täältä.

Lähde: The Independent