5 puolisosi syytä olla mustasukkainen ex-puolisostasi – ethän tee näitä virheitä?

Vaikka suhteenne olisi onnellinen, voi se silti sisältää mustasukkaisuutta esimerkiksi ex-puolisoosi liittyen.

Aiemmassa uutisessa selviteltiin kannattaako puolisolle kertoa entisistä suhteista yhtään mitään. Se on sinun päätöksesi, mutta puolisosi voi olla näiden tietojen takia mustasukkainen ex-puolisosi takia. Se voi tulla esille monella eri tavalla, joita luetellaan Yourtango-sivustolla peräti viisi.

Ehkä näissä on jotain tuttua, ainakin muutamassa, jos puolisosi on mustasukkaista sorttia? Tai ehkä sinä olet se mustasukkainen, koska voihan tämä toimia myös toisin päin. Silloin löydät tästä aika varmasti syyt mustasukkaisuudellesi.

1. Puhutko edelleen exästäsi?

Tätä kannattaa miettiä. Ethän vain puhu ex-kumppanistasi uudelle kumppanille liikaa? Se voi olla kumppanillesi liikaa, vaikka tekisit tätä vain vähän. Kukaan tuskin oikeasti edes haluaa kuulla puolisonsa entisistä kumppaneista. Tämä ensimmäinen liittyykin yllättäen sinuun, koska jos puhut entisestä liikaa, tuntee puolisosi ihan varmasti mustasukkaisuutta.

2. Sinulla on selkeästi vielä taakkaa edellisestä suhteesta

Tämäkin mustasukkaisuus voi johtua siitä, mitä sinä teet. Jos sinulla on edelleen kaunaa entiselle puolisolle, saattaa nykyinen puolisosi huomata sen helposti. Onko entinen puolisosi pettänyt sinua? Ehkä siksi tunnet häntä kohtaan vielä jotain, koska se ei ollut sinun päätöksesi tehdä jotain sellaista, joka voi tuhota suhteen. Toivottavasti et tunne häntä kohtaan enää mitään, koska siitä puolisosi olisi todellakin mustasukkainen.

3. Puolisosi on epävarma

Jos puolisosi on epävarma itsestään, hän ei esimerkiksi pidä vartalostaan tai muusta itsessään, on hän helposti epävarma myös suhteestanne. Se voi aiheuttaa mustasukkaisuutta, koska hän pelkää menettävänsä sinut. Ehkä voisit auttaa häntä tässä epävarmuudessa?

Sekin aiheuttaa helposti mustasukkaisuutta, jos olet eronnut pitkästä suhteesta ennen teidän suhdettanne. Silloin hän voi olla myös epävarma vielä siitä, että et haikaile entisesi perään.

4. Suhteessanne on epävakautta

Oletteko ohittaneet suhteessanne jo kuherrusvaiheen? Silloin suhteenne alkavat vaikuttaa myös ystävänne, perheenne, uranne ja harrastukset. Nämä kaikki voivat vaikuttaa suhteenne suuresti. Ehkä sinulle läheiset ihmiset pitivät entisestä puolisostasi kovasti, jonka nykyinen puoliso tietää? No siinä onkin syy olla mustasukkainen sinun entisestä puolisostasi. Teethän kaikkesi, että läheisesi pitävät hänestä!

5. Hän näkee sinulle vihreämmän ruohon aidan toisella puolella

Onko hän stressaantunut tai kiireinen ja ne tekevät hänet ärsyyntyneeksi. Silloin hän voi ajatella, että sinulla olisi parempi olla jonkun toisen kanssa esimerkiksi entisen puolisosi kanssa. Siksi hän on samalla myös kateellinen hänestä, koska hän voisi olla sinulle mukavampi kuin hän. Näytä hänelle, että asia ei ole niin ja varmista, että hän on tyytyväinen suhteeseenne, koska hän ajattelee noin.

Lähde: Yourtango


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.