10 asiaa, joita jokaisen naisen pitäisi syödä enemmän

Nämä syötävät ja yksi juotava ovat hyvästä sinulle ja niitä kannattaisi syödä enemmän.

Omaan hyvinvointiin voi vaikuttaa paljon sillä, mitä laittaa suustaan alas. Tietyillä syötävillä on etenkin naisille paljon erilaisia hyötyjä ja ne kannattaa ottaa osaksi ruokavaliota ja syödä niitä enemmän.

Pure Wow listasi 10 tällaista asiaa, joita jokaisen naisen pitäisi syödä enemmän:

1. Sipulit

Sipulit ovat erittäin terveellisiä, sillä ne auttavat tulehduksia vastaan, ovat antibakteerisia ja sisältävät runsaasti B- ja C-vitamiineja, mutta erityisesti naisille ne ovat hyvästä siksi, koska ne auttavat ehkäisemään luukatoa, mikä johtaa osteoporoosiin.

2. Lehtimangoldit

Pure Wow’n mukaan lehtimangoldit ovat hyvä korvike lehtikaalille ja niissä on kasviestrogeenia, joka auttaa ylläpitämään hormonaalista tasapainoa. Ne ovat myös hyvä lähde raudalle, kalsiumille, folaatille ja B-, C-, E- ja K-vitamiineille.

3. Ruusukaalit

Samainen yhdiste, joka saa ruusukaalin haisemaan, saa myös prekanseroosiset solut tuhoamaan itse itsensä. Koeta vain olla keittämättä ruusukaaleja, koska se vähentää niiden syöpää ehkäiseviä vaikutuksia. Hyvä vaihtoehto on esimerkiksi paahtaa ne.

4. Saksanpähkinät

Näissä pähkinöissä on proteiinia, kuitua ja omega-3-rasvahappoja. Saksanpähkinät voivatkin auttaa alentamaan kolesterolia, tehostamaan aivovoimaa ja saada sinut nukkumaan paremmin. Jotkin tutkimukset ovat Pure Wow’n mukaan osoittaneet, että saksanpähkinät laskivat rintasyövän riskiä hiirillä.

5. Kurpitsansiemenet

Kuten suklaa, myös kurpitsansiemenet ovat hyvä lähde tryptofaanille, joka on luonnostaan mielialaa kohentava aminohappo.

6. Kirpeät kirsikat

Näissä on paljon antioksidantteja ja ne auttavat taistelemaan vastaan muistin menetystä, sydänsairautta, korkeaa kolesterolia ja diabetesta. Tämän lisäksi kirsikkamehun juomisen on osoitettu auttavan nukkumaan.

7. Vihreä tee

Tämä ei ole syötävä, mutta Pure Wow’n mukaan vihreää teetä olisi hyvä myös nauttia enemmän. Siinä on paljon antioksidantteja, jotka parantavat aivojen toimintaa, tehostavat aineenvaihduntaa ja rasvanpolttoa.

8. Mustikat

Erityisesti metsässä kasvavat mustikat ovat hyvästä. Mustikat ovat kuin luonnon oma ryppyvoide, sillä niissä on ikääntymistä vastaan toimivia ominaisuuksia sekä ne auttavat ehkäisemään muistin menetystä, parantavat motorisia taitoja ja alentavat verenpainetta.

9. Rusinat

Rusinoista saa kuitua, rautaa ja C-vitamiinia, minkä lisäksi niissä on energiaa tehostavia hiilihydraateja ja erityisiä kasvikemikaaleja, jotka auttavat kariesta vastaan.

10. Rouhittua punaista chiliä

Pure Wow’n mukaan red-pepper flakes eli rouhittua punaista chiliä, joka yleensä tehdään cayenne-lajikkeesta, on hyvä syödä enemmän, koska ne ovat hyvä lähde A-vitamiinille. Tämän lisäksi ne ovat termogeenisiä eli ne tuottavat lämpöä kehossa ja stimuloivat aineenvaihduntaa. Ne voivat myös auttaa hillitsemään ruokahalua ja haitata rasvan varastointia.

Onko sinulla tapana syödä näitä? Tai aiotko ottaa ne osaksi ruokvaliotasi? Kommentoi alla!

Lähde: Pure Wow


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.