Vaaleanpunainen suklaa yhdistää viinin ja suklaan.

Kerroimme alkukesästä uudesta hittijuomasta, frosésta, jossa yhdistyi roseeviini ja jäät tai esimerkiksi jäiset hedelmäpalat. Nyt roseeviini on löytänyt rinnalleen uuden kumppanin, suklaan.

Delishin mukaan suklaavalmistaja Compartés on kehitellyt herkun, jossa valkosuklaaseen on yhdistetty roseeviiniä ja sokeroituja ruusun terälehtiä. Noin yhdeksän euroa maksava Roses & Rosé -suklaalevy on hintava, mutta viinin ja suklaan ystäville se voi olla sen arvoinen.

Compartésilla on tapana tehdä odottamattomia suklaayhdistelmiä. Valikoimasta löytyy esimerkiksi suklaa, johon yhdistetty viskiä, valkosuklaata kera murojen ja vaahtokarkkien sekä maitosuklaata, johon on pilkottu ja sekoitettu sekaan donitseja ja jauhettua kahvia.

Delishin mukaan Compartésin luova johtaja Jonathan Graham suunnittelee suklaiden pakkaukset itse ja käyttää inspiraationa niin Compartésin suklaata kuin omaa elämäänsäkin. Alla pari esimerkkiä siitä, miltä pakkaukset näyttävät:

Compartésilla on myymälät Yhdysvalloissa, mutta he toimittavat herkkujaan myös kansainvälisesti. Voit tutustua erilaisiin suklaisiin lisää täällä.

Maistuisiko sinulle roseeviinin ja suklaan yhdistelmä? Kommentoi alla!

Lähde: Delish