Vastarakastuneiden seurassa oleminen ei ole aina helppoa.

He ovat usein niin keskittyneitä toisiinsa, että huomioi muita heidän seurassaan olevia. Halailua, suutelua ja muita hellyyden osoituksia ei ole kovin kivaa seurata vierestä, jos itse kaipaa seuraa.

Tämä monien parin harjoittama teko voi jopa kuvottaa sitä sivusta seuraavaa

Vaikka pari olisi ollut yhdessä jo pitkään, voi heillä olla tapoja, jotka ärsyttävät. Itse asiassa on yksi sellainen aika yleinen tapa, jota ei ole mukava seurata sivusta ja sen näkeminen voi jopa kuvottaa. Se on kuitenkin sellainen tapa, jota parin ei kannata lopettaa, koska se tekee suhteelle erittäin hyvää.  

Tässä on kyseessä omalle puolisolle puhuminen siten, kuin puhuisi vauvalle. Se voi kuulostaa siltä, kuin toinen puhuisi puolisolleen käyttäen muutamaa sanaa, kuten vauvatkin tekevät, kun eivät vielä osaa puhua kunnolla. Äänensävykin on usein tässä samanlainen kuin vauvoilla. Tällaista lässyttämistä ei ole mukava seurata sivusta.

Pariskunnan ei kannata lopettaa tällaista vauvamaista lässyttämistä, koska se tekee suhteelle hyvää. Kun oma puoliso puhuu vauvamaisella tavalla, se saa olon tuntumaan turvalliselta, mukavalta ja rentouttavalta. Se luo parin välille siteen ja rajan, joka erottaa heidät muista ihmisistä.

Tämä voi tuntua itsestä söpöltä, mutta sivusta seuraavilta ällöttävältä tavalta. Sitä ei kannata silti lopettaa, jos haluaa pitää hyvästä suhteestaan kiinni.

Lähde: Ladbible