Lyhyt video esittelee jaetulla ruudulla, miten elämä ilman kissaa voi erota siitä, kun omistaa kissan.

Lemmikin ottaminen yleensä muuttaa elämää eri tavoin ja BuzzFeedin julkaisemalla lyhyellä videolla havainnollistetaan hieman, minkälaisia muutoksia kissan hankkimisesta voi seurata omiin päivärutiineihin.

Videolla näytetään jaetulla ruudulla elämää ilman kissaa ja kissan kanssa: kissa herättää aamulla vs. herää itse kaikessa rauhassa, kissa on mukana päivän eri touhuissa vs. ilman kissaa eläessä puuhastelee itsekseen, treffeillä vs. koti-ilta oman karvapalleron kanssa ja niin edelleen.

Videolla näytetään myös, kuinka kissan kanssa eläessä kädet voivat olla naarmuilla, mutta monet videon katsoneet ovat huomauttaneet kommenteissa, kuinka sitä on liioiteltu. Kommenteissa on keskitytty myös videon lopulla nähtävään suloiseen hetkeen, kun verrataan nukkumaan menemistä ilman kissaa ja kissan kanssa.

”Ahh, he käpertyivät nukkumaan! Kaipaan kissan omistamista”, eräs videon katsonut kommentoi.

”Tuo haliminen kissan kanssa videon lopussa on niin totta! Teen sitä jatkuvasti kissani kanssa”, toinen katsoja kirjoitti videon kommenteissa.

Jos video sai sinut haaveilemaan kissan ottamisesta, kannattaa muistaa, että kissan – tai minkä tahansa muun lemmikin – ottaminen on päätös, jota ei pitäisi tehdä heppoisin perustein, sillä eläimestäkin pitää kantaa vastuu ja siitä huolehtimiseen on sitouduttava.

Jos koet olevasi valmis ottamaan kissan, voit lukea täältä artikkelin tavoista, miten se voi olla hyvästä hyvinvointiasi ajatellen.

Videon elämästä ilman kissaa vs. kissan kanssa voit katsoa artikkelin yltä.