Sarjaa esittävä HBO julkaisi maistiaisen viimeiseksi jäävästä, kahdeksannesta tuotantokaudesta.

Valtaistuinpeliä on pelattu Westerosissa koukuttavin juonenkääntein seitsemän tuotantokauden ajan ja loppu häämöttää. HBO:n supersuosittu sarja Game of Thrones päättyy kahdeksanteen kauteen, josta on julkaistu uunituore traileri.

Alla juonipaljastuksia sarjan tapahtumiin liittyen.

Seitsemännen kauden lopussa Yön kuningas valkoisine kulkijoineen sai osan Muuria hajotettua ja tie Muurin eteläpuolelle on nyt auki. Kohtaaminen Westerosin Seitsemän kuningaskunnan asukkaiden kanssa on väistämättä edessä ja traileri enteileekin taistelua elämästä ja kuolemasta.

Starkit saivat edellisellä kaudella Talvivaaran jälleen haltuunsa. Viimeisellä kaudella sen taivaalla lentävät lohikäärmeet, kun Daenerys Targaryen saapuu Talvivaaraan Jon Nietoksen kanssa, kenen todellinen perimä paljastui seitsemännellä kaudella.

Cersei Lannister pitää edelleen hallussaan Rautavaltaistuinta Kuninkaansatamassa eikä suostunut osallistumaan sotaan Yön kuningasta ja kuolleiden armeijaa vastaan. Mutta onko Rautavaltaistuin Cersein hallussa loppuun asti vai nouseeko valtaistuimelle joku toinen hallitsemaan Westerosia, se selviää toukokuun puoliväliin mennessä.

George R.R. Martinin Tulen ja jään laulu -kirjasarjaan perustuvan Game of Thronesin viimeiset jaksot alkavat 15. huhtikuuta HBO Nordicilla. Kauteen kuuluu vain kuusi jaksoa aiemman kymmenen jakson sijaan, mutta viimeisen kauden jaksot ovat kestoltaan totuttua pidempiä.

Katso HBO:n julkaisema traileri artikkelin yltä!