Syksyllä saataville tulevan tamponin kanssa voi harrastaa seksiä.

Monet parit välttelevät seksin harrastamista naisen kuukautisten aikaan, koska se voi usein olla sottaista puuhaa. Flex haluaa kuitenkin muuttaa tämän.

Lauren Schulten perustama yritys haluaa korvata siteet ja perinteiset tamponit sulavalinjaisella ”kiekolla”, joka muotoutuu naisen vartaloon ja on käytännössä huomaamaton niin naiselle kuin naisen seksikumppanille.

”Olemme rakentaneet tuotteen, jonka myötä parit voivat lisätä heidän mahdollisuuksiaan harrastaa seksiä 23 prosentilla. Suuri tragedia seksin välttelyssä kuukautisten aikaan on se, että se on aika, jolloin naiset haluavat harrastaa seksiä eniten”, Schulte sanoi Y Combinatorin Fellowship Virtual Demo Dayssa pitchauspuheessaan.

Flexin sivuilla kerrotaan, että se toimii muodostaen pehmeän esteen kohdunkaulaan ja väliaikaisesti estää kuukautisvuodon valumisen.

”Flexin avulla voit harrastaa seksiä kuukauden jokaisena päivänä, ilman keskeytyksiä, omilla ehdoillasi. Ei selityksiä, ei pelkoa, ei tuomituksi tulemista – vain hauskanpitoa”, sivuilla kuvaillaan uutuutta.

Flexit ovat kertakäyttöisiä ja niitä voi käyttää jopa 12 tuntia. Ne ovat hypoallergeenisia (vähemmän allergisia reaktioita aiheuttava), BPA-vapaita eivätkä aiheuta toksiseen sokkioireyhtymää.

Schulte sanoi TechCrunchille, että Flex on niin mukava, että naiset ovat kertoneet unohtaneensa kuukautisten olevan menossa käyttäessän sitä. Flexiä voi tilata ennakkoon huhtikuusta alkaen ja niitä aletaan toimittaa syyskuussa.

Myöhemmin ne voivat tulla saataville myös kauppoihin, mutta TecCrunchin mukaan hinta ei ole vielä julkinen. Tällä hetkellä Flexin sivuille voi rekisteröityä ja saada ilmaisen näytteen.

Lähde: TechCrunch, Flex