Anonyymiyden suojista on jaettu niin surullisia kuin huvittaviakin viestejä.

Eron jälkeen monilla on ollut hetkiä, kun tekisi mieli tarttua puhelimeen ja laittaa särkyneen sydämen aiheuttajalle viesti kertoen siitä, miltä tuntuu. Harva kuitenkin lopulta toteuttaa ajatusta.

19-vuotiast taiteilija ja lifystyle-bloggaaja Röra Blue tarjoaa siihen nyt mahdollisuuden. Hän on aloittanut The Unsent Project -viestiprojektin, jonka kautta ihmiset ovat jakaneet niin surullisia kuin huvittaviakin viestejä, joita haluaisivat lähettää exälleen.

Bluen ohje projektiinsa on tällainen: ”Kerro ensirakkautesi nimi ja kirjoita sitten, mitä haluaisit sanoa hänelle, jos lähettäisit hänelle viestin. Lisää myös väri, jota ajattelet, kun ajattelet ensirakkauttasi.”

Bluen mukaan hänen projektinsa antaa ihmisille mahdollisuuden sanoa haluamansa asian ensirakkaudelleen pysyen anonyyminä. Samalla projekti tuo näkemystä kysymykseen ’Minkä värisenä ihmiset näkevät rakkauden?’

Blue on tulostanut projektiin lähetettyjä viestejä ja koostanut niistä värikkäitä kokoelmia. Hän myös julkaisee viestejä Tumblrissa sekä julkaisee osan myös Instagramissa.

Eri puolilta maailmaa lähetetyt viestit ovat paikoitellen todella liikuttavaa luettavaa ja osoittavat valittujen värien perusteella, kuinka monivärisenä ihmiset näkevät rakkauden. Jos haluat ottaa osaa Bluen projektiin, voit lähettää oman viestisi hänen kotisivujen kautta.

Alla esimerkkejä Unsent-viestiprojektin viesteistä vapaasti suomennettuna:

”Minulle sinä olet koko maailma, sinulle hän on koko maailma.”

”Kestin sen, miten suutelit häntä ja miten puhuit hänestä, mutta minä he*vetti soikoon murenin, kun näin miten katsoit häntä.”

”Sheivaisin jalkani sinun vuoksesi.”

”Älä koeta puhua minulle… Minulla kiire olla menestynyt omillani.”

”Haluan vain sinun olevan onnellinen, vaikka se olisi ilman minua.”

”Niinä päivinä, kun en voi nähdä silmiäsi, en edes halua avata omiani.”

”Lahjoitin pois kaikki tavarasi :)”

”Miksi teit noin hiuksillesi?!”

”Halusin vain sinun jäävän.”

Tällaisen kokoelman Blue on tulostanut viesteistä – näin värikästä on rakkaus:

Lähde: Cosmopolitan