Tyttöystävä luuli miehen kosivan – katso video ilkikurisesta ystävänpäiväpilasta

Miljoonat ihmiset ovat katsoneet miehen tyttöystävälleen tekemän jäynän.

Ystävänpäivä voi monille pareille olla päivä, jolloin suhteessa otetaan uusi askel ja mennään kihloihin. Näin oli lähellä käydä myös Jenny Daviesille – tai niin hän ainakin alkuun luuli.

Kun Daviesin poikaystävä Brad Holmes polvistui hänen eteensä ystävänpäivänä, ei hän kuitenkaan saanut kuulla kysymystä, jonka oletti kuulevansa. 24-vuotias Holmes sen sijaan toteutti ilkikurisen pilan, jonka kuvasi videolle ja julkaisi sen Facebookissa, missä sitä on katsottu jo yli 10 miljoonaa kertaa.

Videon alussa kaikki vaikuttaa lupaavalta; Holmes piilottaa taskuunsa pienen rasian, nousee ylös kameran kanssa ja asettaa sen pöydälle kuvaamaan. Sitten hän pyytää tyttöystävänsä luokseen ja polvistuu.

”Tiedät tekeväsi minut maailman onnellisimmaksi. Minä tärisen, mutta rakastan sinua niin paljon, tiedäthän sen”, Holmes sanoo videolla.

”Haluan sinun tekevän minut maailman onnellisimmaksi mieheksi. Minulla kysymys esitettävänä”, hän jatkaa ja kaivaan pienen rasian esiin.

Rasiasta ei kuitenkaan paljastu sormusta, vaan teepussi. Sen jälkeen Holmes kysyy tyttöystävältään, voisiko hän keittää hänelle teetä.

22-vuotias Davies ei juuri ilahdu poikaystävänsä teosta, vaan ottaa rasian, nakkaa sen taakseen ja ryntää pois huoneesta kiroillen. Holmesin mukaan tyttöystävä kuitenkin leppyi.

”Minä matelin hieman ja näytin videon hänelle ja hän näki sen hauskan puolen”, Holmes kertoi.

Holmes paljasti myös saaneensa myöhemmin kaipaamansa kupillisen teetä.

”Häntä hieman ärsytti, mutta hän tietää, millainen olen”, mies sanoi.

Voit katsoa Holmesin ilkikurisen pilan alta:

So I popped the big question today..

Julkaissut Brad’s Dad 14. helmikuuta 2016

Lähde: Metro


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.