Moni haluaisi, että painaisi vähemmän kuin mitä painaa.

Mallina toimiva nainen nimeltään Monica Riley taas haluaisi painaa niin paljon, että hän ei kykenisi liikkumaan. Hän kertoo aina olleensa ylipainoinen ja haluaisi olla maailman lihavin nainen. Hän on löytänyt itselleen puolison, joka auttaa häntä kokeilemaan saavuttamaan tämän unelman.

Monican mies Sid Riley on Monican syöttäjä ja hänen päivänsä kuluu kokkailun parissa. Hän syöttää Monicaa putken kautta ja Monicasta tuntuu kuin hän olisi kuningatar, koska hänen miehensä palvelee häntä.

Pariskunnalla on myös toiveena saada perheenlisäsäystä

Pariskunta toivoisi perheenlisäystä ja jos heille siunautuisi lapsi, lasta hoitaisi hoitaja, koska Monica ei siihen itse kunnolla kykenisi. Hän kertoo, että mikään ei kuitenkaan estäisi häntä kasvattamasta lasta makuuhuoneesta käsin.

Monican mielestä hänestä tulee koko ajan vain seksikkäämpi, mitä isompi hänestä tulee. Hänen tavoitteenaan on olla 32-vuotiaana niin iso, että hän pysty tekemään enää mitään, jolloin hänen miehensä saa tehdä kaiken, kuten puhdistavan ja ruokkivan hänet.

Pariskunnan toimintaa on myös kritisoitu esimerkiksi Monican äidin Terrin toimesta. Äidin mielestä Monica tappaa tällaisella toiminnallaan itsensä, mutta Monican mielestä hän saa tehdä elämällään mitä itse haluaa ja on tällä tavalla onnellinen. Hän vertaa tilannettaan siihen, että hän voisi aivan hyvin yhtäkkiä jäädä auton alle ja kuolla.

Monican mies ei pidä sitä työnä, että hän palvelee naistaan.

Lähde: Metro

LUE MYÖS