Uni ja lepo on erittäin tärkeää hyvinvoinnin kannalta.

Yöunien laatu voi kärsiä, jos jakaa sänkynsä liian erilaisen nukkujan kanssa kuin mitä itse on. Huonot yöunet taas voivat heijastua muuhun elämään ja vaikuttaa terveyteenkin.

Sopivan unikaverin löytämiseen voi saada apua astrologiasta. The Dozy Owl on yhdistänyt voimansa astrologi Inbaal Honigmanin kanssa selvittääkseen, mitkä horoskooppimerkkiparit ovat toisilleen sopivimmat hyvin nukuttuja öitä ajatellen.

Jokaisen horoskooppimerkin ominaisuuksiin ja piirteisiin perehtymällä Honigman pystyi löytämään jokaiselle merkille ihanteellisimman unikaverin. Alta voit selvittää, minkä merkin edustajan kanssa sinun kannattaisi jakaa sänkysi!

Oinas ja skorpioni

Suora, nuorekas ja hauskanpitoa rakasta oinas on aina valmiina vaakamamboon. Oinasta voi kuvailla fyysisesti aktiiviseksi seikkailujen etsijäksi. Yhdistä oinas samalla tavalla intohimoiseen skorpioniin ja he voivat ilahtua huomatessaan, että kumppaninsa innostuu helposti intiimeihin hetkiin. Nämä kaksi ovat molemmat luonnostaan omistushaluisia,, joten he haluavat olla todella lähellä toisiaan eikä heille omat puolet sängyssä ole niin tarkka asia.

Härkä ja vaaka

Rauhallinen ja siisti härkä arvostaa kauniista pedattua sänkyä, aikaisin unille menoa ja kumppania, joka unille mentyään nukkuu aamuun asti. Ihanteellinen unikaveri härälle on vaaka, joka on tyylikäs, rauhallinen ja rakastaa hiljaista aikaakin. Nämä molemmat merkit ovat estetiikan ystäviä, joten he nauttisivat tyylikkäästä makuuhuoneesta, joka luo pohjan kotoisalle ja mukavalle illalle.

Kaksoset ja jousimies

Leikkisä, virkeä, nauravainen kaksoset ei tarvitse kumppania, vaan rikoskumppanin. Hän on hereillä puolet yöstä katsellen hauskoja juttuja sängyssä yhdessä seikkailuja rakastavan, vitsailevan jousimiehen kanssa. Heillä on samanlaiset näkökulmat, joten heidän on helppo kohdata toistensa tarpeet. Nämä kaksi merkkiä ymmärtävät toistensa halun itsenäisyyteen ja omaan tilaan, joten heitä ei haittaa nukkua eri puolilla sänkyä.

Rapu ja kalat

Nämä kaksi vesimerkkiä ovat toisilleen ihanteelliset unikaverit. Ravulla on taipumus suojella sisintään ja on varuillaan päivällä, mutta ilta-aika onkin eri juttu. Rapu halailee ja nukkuu kietoutuneena kumppaniinsa. Jos unikaverina on halailun ystävä kalat, niin aina vain parempi! Nämä molemmat arvostavat syvää yhteyttä, joten he vuodattavat mielellään tuntojaan ennen unille menoa.

Leijona ja vesimies

Ainoastaan suurin mahdollinen sänky kelpaa leijonalle ja hänen halulle saada säilyttää yksityisyys. Leijona haluaa mahdollisuuden käydä läpi päivän opetuksia rauhassa. Vesimies hyväksyisi ja arvostaisi sitä, miten mukava on olla hiljaa toisen seurassa ja vain nauttia toisen läsnäolosta. Näiden kahden merkin seksielämä on molemmille niin haastavaa, taistelua kuin uskomaton kokemus. Vapauttava, mutta lämmin. Intohimoinen, sensuelli, mutta silti mielenkiintoinen.

Neitsyt ja kauris

Neitsyt on kaikista ennalta-arvattavin ja suorin merkki, joka ei edes yritä olla ainutlaatuinen. Hän nauttii rutiineistaan, rauhallisesta unesta eikä häiritse ketään ympäristössään. Kuka tahansa haluaisi neitsyen unikaverikseen, mutta vain harva hänet ansaitsee. Kauris olisi yhtä vakaa ja kokisi olonsa mukavaksi tässä ympäristössä. He molemmat tekevät kovasti töitä päivisin, joten heille on tärkeä saada nukuttua mahdollisimman paljon.