Onnellisuus on tavoittelemisen arvoista. Jos et tiedä mistä aloittaa sen kiinnisaamisessa, katso mitä tähtimerkkisi kertoo siitä, miten voisit tulla onnelliseksi.

Onnellisuuden tähtikarttaa on kartoitettu ja tulokset on julkaistu Cosmopolitan -sivustolla. Katso oman horoskooppimerkin kohdalta, mitä sinun pitää tehdä, jotta tulisit onnellisemmaksi. Siitä on ainakin hyvä aloittaa, jos et oikein vielä edes osaa määritellä, mitä onnellisuus sinulle tarkoittaa.

Oinas

Kukaan ei ole täydellinen, etkä edes sinä. Päästä irti sisäisestä paineesta, joka vaatii sinua olemaan aina ykkönen kaikessa 24/7. Mitä nopeammin teet tämän, sitä nopeammin pystyt hyväksymään itsesi – puutteet ja kaikki.

Härkä

Sinun ei tarvitse olla sitoutuneessa suhteessa, jotta tulisit onnelliseksi. Ainoa kumppanuus, jolla todella on merkitystä, on se kumppanuus, joka sinulla on itsesi kanssa. Se voi olla elämäsi kaikkein intohimoisin, rakastavin ja villein suhde. Ole siis kumppani itsesi kanssa!

Kaksoset

Sinun onnesi salaisuus liittyy smalltalkin taitamiseen. Sen avulla pääset helpommin mukaan myös syvempiin keskusteluihin, joten saat luotua vahvempia ja kestävämpiä suhteita, jotka tekevät sinut todella onnelliseksi.

Rapu

Ympäröi itsesi optimistisilla ihmisillä, jotka tukevat unelmiasi, jotka innoittavat sinua. He myös kuivaavat kyyneleesi, kun olet surullinen. Kun tunnet, että saat tukea, voit rohkeasti ottaa maailman vastaan. Positiivinen mieli -> positiivinen elämä!

Leijona

Luovuta energiasi ja aikasi jollekin sinua suuremmalle asialle. Esimerkiksi humanitaarisen projektin avulla voit pitää huolta tärkeimmästä asiastasi eli sydämestäsi. Voit olla silloin ylpeä anteliaisuudesta ja tavastasi rakastaa lähimmäisiäsi. Mitä muuta leijona voisi edes haluta?

Neitsyt

Lopeta ihmisten miellyttäminen ja ala miellyttämään itseäsi! Heti kun päästät irti siitä tarpeesta, että sinun pitää tehdä muut onnellisiksi ja asetat sille ainakin joitain rajoja, tunnet, että muut kunnioittavat vihdoin sinua. Se, että opit sanomaan ”ei” ja ilmaisemaan mielipiteesi vapaasti lisää luottamustasi.

Vaaka

Löydä tasapaino päivittäisille tehtävillesi. Älä omistaudu liikaa yhteen ajattelutapaan tai tiettyyn tehtävään. Muista aikatauluttaa tehtäväsi. Rentoudu myös välillä ja vietä aikaa esimerkiksi kavereidesi kanssa. Energian käyttö monipuolisilla tavoilla koko päivän ajan tekee sinusta onnellisemman, keskittyneemmän ja energisemmän.

Skorpioni

Sinulla on tapana kantaa kaunaa. Mutta vaikka et ehkä ymmärrä, tällaisen painon kantaminen aiheuttaa ongelmia henkilökohtaisiin suhteisiisi. Opi antamaan anteeksi ja unohtamaan. Kun päästät irti vanhoista kaunoista, voit elää elämääsi nykyhetkessä, joka tekee sinut onnelliseksi.

Jousimies

Ennen kuin aloitat vastakkainasettelun, jota teet usein, yritä keskustella rauhallisesti. Tulet huomaamaan, että ilman draamaa saat mahdollisuuden omaksua vapaamielisemmän tunnelman. Sitten voit elää elämääsi täysillä ja olet onnellisempi.

Kauris

Ota aikaasi pois työnteosta ja keskity henkilökohtaiseen elämääsi. Se tarkoittaa sitä, että sinun on illalla päästettävä irti puhelimestasi ja lopetettava sähköpostiviestien lukeminen viikonloppuisin. Keskity tärkeisiin asioihin ja työskentele vain työaikana.

Vesimies

Älä anna kenenkään saada sinua tuntemaan, ettet ole tarpeeksi hyvä, koska olet sitä. Kun uskallat näyttää omituiset ominaisuutesi, tunnet itsesi varmemmaksi.

Kalat

Tulevaisuudesta huolehtiminen ei salli sinun elää nykyhetkessä. Elä siis elämääsi yksi päivä kerrallaan. Älä keskity huomiseen! Tämä auttaa sinua keventämään oloasi ja nauttimaan hetkestä, jossa olet juuri nyt.

Lähde: Cosmopolitan