Tämän takia sinä ja miehesi haluatte harrastaa eri aikaan seksiä

Sille on ihan luonnollinen syy.

Tutkimukset ovat osoittaneet, että miehet haluavat biologisista syistä enemmän seksiä aamulla, kun taas naiset ovat usein enemmän sillä tuulella iltaisin. Syypää tähän on testosteroni.

Miesten herätessä heidän testosteronitasonsa ovat 25-50 prosenttia korkeammalla kuin mihinkään muuhun aikaan päivästä. Tämä johtuu siitä, että aivolisäke tuottaa miessukuhormoneja nukkuessa ja mitä pidempään ja syvemmin mies nukkuu, sitä korkeammat testosteronitasot hänellä on.

Naisilla testosteronin tuotanto on vähäisempää öisin ja itse asiassa aamuisin sen määrä on naisilla vähäisimmillään. Your Tangon mukaan naiset tarvitsevatkin aikaa ja tutkimukset ovat tuoneet ilmi, että naisten testosteronitasot todennäköisemmin tehostuvat, jos nainen odottaa seksin harrastamista kumppaninsa kanssa.

Vaikka nainen siis olisi töissä, hänen ajatuksensa voivat harhailla siihen, mitä hän toivoisi miehensä tekevän hänelle illalla. Naisen hormonit alkavat siis kohota ja samaan aikaan miehellä ne alkavat laskea aamun huipusta iltaa kohden.

Lähde: Your Tango


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.