Viikon mittainen valmennus lupaa parempaa suorituskykyä. Lifted heittää haasteen kaikille, jotka ovat valmiita ottamaan sen vastaan!

Viime vuosien aikana myös hyvinvointivalmennukset ovat siirtyneet verkkoon, ja treenaaminen onnistuu käytännössä kotoa käsin ilman kuntosalijäsenyyttä tai -välineitä. Usein ihmisiä kuitenkin epäilyttää valmennusten tehokkuus: voiko tuloksia todella saavuttaa, kun valmentaja ei ole konkreettisesti vieressä vahtimassa, mitä treenin aikana tapahtuu?

Joskus verkkovalmennuksiin sitoutuminen saattaakin epäilyttää, etenkin jos yksin treenaaminen tai tietyn ruokavalion noudattaminen epäilyttää. Mitä kaikkea ruudun välityksellä voikaan sitten itselleen saada?

1. Voit hoikistua ja kehittää lihaksiasi

Useimpien treenaajien tavoitteena on muokata kehonkoostumustaan – kuntoilipa sitten säännöllisesti tai vasta harkitsee liikuntaharrastuksen aloittamista. Kynnys kuntosalille lähtemiseen saattaa kuitenkin olla suuri lokakuun sateisina päivinä, jolloin väsymys painaa. Sen vuoksi kotona tehtävät treenit jättävät hyvin vähän tekosyitä liikunnan väliin jättämiseen. Oman kehon painolla tehtävät harjoitukset onnistuvat vaikka olohuoneen lattialla.

2. Saat ruokavalion, joka tukee muutosta

Viikko on lyhyt aika, mutta silloinkin voi oppia jo paljon uutta ja arvokasta informaatiota ravintoon liittyen. Tärkeämpää onkin sisäistää tietoa, jota voi soveltaa omaan arkipäiväänsä, kuin noudattaa tiukkaan suunniteltua ruokavaliota. Tärkeää on myös soveltaa opittua tietoa käytäntöön – ainoastaan silloin siitä on hyötyä sinulle.

3. Saat kaverit tueksi

Oli kyse mistä tahansa haasteesta tai tavoitteesta, on tärkeää, että ihmiset ympärilläsi tukevat ja kannustavat sinua siinä! Myös verkkovalmennuksissa sosiaalisen tuki on erittäin vahvasti läsnä, sillä pääset treenaamaan ja jakamaan kokemuksiasi yhdessä samanhenkisten ihmisten kanssa. Samalla voit haastaa myös kaverisi mukaan haasteeseen!

4. Saat aikaan pysyviä muutoksia

Viikon aikana voi varmasti huomata muutoksen olotilassaan – olo on energisempi, treeni sujuu ja ravinto-opit innostavat. Usein tällaiset asiat haluaa sisällyttää arkeensa jokapäiväisiksi rutiineiksi. Ilmaisessa viikkovalmennuksessa keskitytäänkin pysyvien tapamuutosten muodostamiseen, sillä ne ovat myös yksi keskeisimmistä aiheista pidemmissä verkkovalmennuksissa.

Kiinnostuitko? Voit ilmoittautua Liftedin lokakuun ilmaiseen, viikon mittaiseen, suorituskykyä parantavaan verkkovalmennukseen täällä!

Yhteistyössä:

Lifted-logo_valkoinentausta