Näistä viidestä simppelistä tavasta voi olla iloa stressaavan arjen keskellä.

Jokainen painiskelee toisinaan kiireen ja stressin keskellä. Silloin tarpeen voivat olla tavat, joilla helpottaa oloa ja päästä rentoutumaan.

BuzzFeedin Niftyn YouTube-kanavalla on julkaistu video, jolla esitellään tällaisia tapoja, jotka sopivat avuksi stressin keskellä. Tapoja on yhteensä viisi eikä niitä ole vaikea toteuttaa.

1. Kudo käsin iso, mukava viltti. Puikkojen sijaan tämä viltti syntyy käsin, jolloin silmukat ovat isoja ja siitä tulee juuri sellainen kuin haluaa.

2. Tee taulu, johon laitat omia tavoitteitasi esiin ja kuvitat omaa tulevaisuuttasi. Valitse sinua miellyttäviä kuvia lehdistä ja päästä mielikuvituksesi valloilleen tai jos haluat, voit tehdä sen myös tietokoneella tai ripustaa kuvia naruun pyykkipoikien avulla.

3. Nauti rentouttavasta hieronnasta. Pyydä ystävääsi, kumppaniasi tai perheenjäsentä hieromaan sinun hartioitasi, yläselkää ja niskaa.

4. Tee kuvakirja lempikasvoistasi. Tulosta tai teetä valokuvia, pinoa ne, leikkaa kolmeen osaan ja tee niistä kuvakirja, jolla voi muodostaa myös erilaisia kasvoja yhdistelemällä eri henkilöiden kuvien osia toisiinsa. Kuvakirjalla voi olla myös jokin teema, kuten kuvia valmistujaisjuhlista tai syntymäpäiviltä.

5. Rauhoitu joogan parissa. Anna mielesi levätä, hengittele syvään hitaasti ja rauhassa ja tee erilaisia joogaliikkeitä.

Katso mallia näihin eri tapoihin artikkelin yllä olevalta videolta.