Seksi auttaa varsinkin naisia saamaan paremmat yöunet – tätä et ehkä arvannut syyksi

Tiedätkö Petri Nygårdin kappaleen Pannaan Suomi kuntoon? Se tulee tästä uutisesta mieleen.

Nimittäin jos haluat nukkua paremmin, siihen voisi auttaa seksin harrastaminen. Women’s Health-sivustolla kerrotaan kuinka seksistä voisi todellakin olla apua parempien unien saamiseen. Jokainenhan voi testata tätä itse, mutta nämä alla olevat päätelmätkin voivat todistaa jo sen, että seksi on parempi vaihtoehto kuin esimerkiksi lampaiden laskeminen.

Seksi lisää oksitosiinin ja vähentää kortisolin tuotantoa, jolloin stressi vähenee ja olo tuntuu rennommalta. Nämä hormonaaliset muutokset jättävät kehosi rentoon tilaan, joka helpottaa nukahtamista. Myös estrogeenitaso nousee, joka voi parantaa naisen REM-sykliä, jolloin nainen pääsee helpommin sujahtamaan syvempään uneen.

Jokainen meistä tarvitsee kunnon yöunia. Seksi on yksi keino hyviin yöuniin, mutta kannattaa lukea vielä, miten aiemmin on uutisoitu kuinka yrttitee auttaa saamaan paremmat yöunet tai mitkä syötävät auttavat nukkumaan paremmin.

Kuuntelehan vielä Petri Nygårdin kappale Pannaan Suomi kuntoon, ja olet varma, että varsinkin seksi on hyvin unien salaisuus!

Lähde: Women’s Health


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.