Huippumallin mukaan kylmät suihkut ovat hyvästä kaikken kannalta.

Victoria’s Secret -enkelinä tunnetuksi tullut huippumalli Miranda Kerr vannoo kylmien suihkujen nimeen niiden hyvinvointivaikutusten takia. Kerr paljastaa Well+Good -sivustolla, että tämä simppeli hyvinvointiniksi on suuresti vaikuttanut hänen elämäänsä.

Kerrin mukaan täysin kylmä suihku antaa energiaa sekä on hyvästä verenkierrolle ja hiuksille.

”Käytännössä se on hyvästä kaiken kannalta. Mutta jos näin intensiivinen ei houkuta, voit suihkun päätteeksi vain huuhdella itsesi kylmällä vedellä”, Kerr neuvoo.

”Se todella saa minut tuntemaan olevani elossa ja se on todella energisoivaa. Se on niin hyvästä sinulle”, huippumalli kirjoittaa Well+Good:n sivuilla.

Kerr ottaa kylmän suihkun päivittäin.

”Rakastan sitä. Jopa minun poikani, Flynn, rakastaa sitä myös. Hän ei ota täysin kylmää suihkua, mutta hän huuhtelee itsensä kylmällä vedellä lopuksi, koska hän pitää siitä ja tuntee olonsa paremmaksi sen jälkeen”, huippumalli kertoo.

Myös tutkimuksissa on todettu, että suihkussa veden lämpötila kannattaisi vaihtaa kylmempään suuntaan ja kylmällä suihkulla on etunsa esimerkiksi aineenvaihdunnan ja mielialan kannalta. Voit lukea aiheesta lisää aiemmin julkaistusta artikkelista täällä.

Lähde: Well+Good