”Ovatko rintani normaalit?” – vastauksia kysymyksiin rinnoista

Rintojen koosta vuotaviin nänneihin, rinnat voivat aiheuttaa naisille monenlaista päänvaivaa.

Rinnat voivat aiheuttaa monenlaisia kysymyksiä naisille ja saada pohtimaan, mikä on normaalia ja mikä ei. Jotta sinun ei tarvitsisi pohtia enää, on BuzzFeed koostanut videolle yhteen vastauksia kysymyksiin rintojen normaaliudesta.

Moni nainen on voinut huomata, etteivät rinnat ole samaa kokoa ja se on täysin normaalia. Videolla kerrotaankin, kuinka monella naisella rinnat eivät ole identtisiä kooltaan.

Naisia myös mietyttää, jos nännien ympärillä kasvaa hieman karvoja, mutta sekin on normaalia. Vuotavien nännien kohdalla kannattaa taas ottaa yhteys lääkäriin, jos et ole raskaana tai vasta synnyttänyt.

Jos taas nännisi ovat sisäänpäin kääntyneet ja aina olleet sellaiset, on sekin normaalia. BuzzFeedin mukaan 10-20 prosentilla naisista ainankin toinen nänni on sisäänpäin kääntynyt.

Nännipihojen väri ja koko saavat myös naiset pohtimaan, mikä on normaalia ja mikä ei. Niitä on kuitenkin monessa eri koossa aivan kuin rintojakin.

Tästä päästäänkin rintojen kokoon: rintojen kokoa ei voi kasvattaa rintalihaksiin kohdistuneella kuntoilulla, mutta kuntoilu voi hieman kohottaa rintamusta. Rintoja on kuitenkin erikokoisia ja muotoisia – kerroimmekin maaliskuussa julkaistussa artikkelissa, että rintoja on seitsemän erilaista tyyppiä.

Katso jutun yllä olevalta videolta lisää naisia mietityttäviä kysymyksiä rinnoista ja siitä, mikä on normaalia ja mikä ei.

Lähde: BuzzFeed


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.