Oletko nähnyt väkivaltaisia unia? – se voi tarkoittaa näitä asioita

Jos olet nähnyt unia, joissa tapahtuu jokin onnettomuus tai niissä taistellaan, se ei ole mitenkään harvinaista.

Mutta tällaisilla unilla on omat merkityksensä, koska ei sellaisia ihan syyttä nähdä. Kuten painajaiset, niin väkivaltaan liittyvät unet voivat saada sinut tuntemaan olosi epämukavaksi tai levottomaksi eivätkä välttämättä heijasta sitä, mitä tunnet ollessasi hereillä.

Väkivaltaisiin uniin voi liittyä oman tai muiden loukkaantuminen, ja toisinaan niihin voi liittyä myös kuolema. Voi olla vaikea tajuta, että miksi sellaisen unen on nähnyt. Tässä alla on muutama syy siihen, miksi unessa voi olla mukana väkivaltaa.

1. Olet kokenut oikeassa elämässäkin väkivaltaa

Jos väkivaltaa on tapahtunut oikeassakin elämässäsi, silloin ei ole mikään ihme, että sama aihe tulee myös uniisi. Sen avulla prosessoit ikävää kokemusta, josta olisi hyvä parantua.

2. Voi liittyä voimakkaisiin tunteisiin

Jos koet voimakkaita tunteita esimerkiksi liittyen johonkin toiseen henkilöön, voi se saada sinut näkemään unia väkivallasta. Se voi olla jokin traumaattinen kokemus, mutta toivottavasti sinun ei ole tarvinnut sen takia ajatella, että käyttäisit oikeasti väkivaltaa. Unet syntyvät nukkujan päässä olevista ajatuksista.

3. Sinulla on jokin neurologinen sairaus

Jotkut sairaudet vaikuttavat uniin siten, että voidaan nähdä esimerkiksi väkivaltaisia unia. Sellaisia sairauksia ovat esimerkiksi Parkinsonin tauti ja muut neurologiset sairaudet. Samoin voi käydä myös joidenkin lääkkeiden syömisen kautta.

4. Olet katsonut väkivaltaisia ohjelmia

Ehkä katsoit väkivaltaisen elokuvan edellisenä päivänä ja näin sen jälkeen yöllä väkivaltaisen unen? Niinkin voi käydä, jolloin elokuvasta on jäänyt päähäsi kuvia väkivallasta.

Lähde: The List


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.