Oletko hidas, järjestelmällinen vai kenties nirso syöjä? Näin syömistapasi kuvailee sinua

Tapasi syödä voi kertoa myös siitä, minkälainen persoona olet.

Jos uskoo tiettyä tieteen ja psykologian haaraa, kaikkien tapojen ja tekojen takana on jokin merkitys – jopa sen, miten syöt ateriasi. Alle onkin listattu yhdeksän erilaista tapaa syödä sekä se, mitä kyseinen tapa kertoo sinusta henkilönä.

Hidas syöjä

Sinä syöt kaikessa rauhassa, vilpittömästi uskoen siihen, että laatu menee vauhdin edelle. Elät nykyhetkessä ja nautit kaikesta ympärilläsi.

Nopea syöjä

Monen asian tekeminen yhtä aikaa on sinun juttusi. Saat asiat valmiiksi hyvissä ajoin ennen deadlinea ja olet melko kilpailunhaluinen. On mahdollista, että laitat toisten tarpeet omiesi edelle, minkä takia onkin tärkeää, että otat myös aikaa itsellesi.

Järjestelmällinen syöjä

Sinun lautasellasi kaikki aterian osat pysyttelevät omilla alueillaan eivätkä ne mene sekoitu keskenään kuin vasta vatsassasi. Olet todennäköisesti siisti ja järjestelmällinen myös tosielämässä ja olet toisinaan hieman joustamaton.

Seikkailullinen syöjä

Sinä kokeilet kaikkea, mitä voi kokeilla ja se näkyy myös muutenkin elämässäsi, ei vain ruokaillessa. Otat rohkeasti riskejä etkä arastelle ehdottaa uutta ajatusta tai suunnitelmaa.

Nirso syöjä

Sinä pitäydyt mielellään omalla mukavuusalueellasi tietäen tarkalleen, missä mennään. Olet kuitenkin utelias etkä pelkää kysyä kysymyksiä ja pidät uusien asioiden oppimisesta – mikä ei aina heijastu syömiseen.

Erittelevä syöjä

Olet tarkka yksityiskohdista ja syöt yhden syötävän ennen kuin siirryt seuraavaan. Olet varautunut ja mietit kaiken ensin läpi ennen kuin toimit. Sinulla on oma tapasi tehdä asiat, mutta sinun on tärkeä sisäistää, etteivät kaikki aina näe asioita samalla tavalla kuin sinä.

Sekoitteleva syöjä

Jos sekoitat kaiken lautasellasi yhteen ennen kuin laitat sen ääntä kohden, olet todennäköisesti ulospäin suuntautunut, ystävällinen ja pystyt ottamaan paljon asioita hoidettavaksesi. Toisinaan kuitenkin annat itsestäsi liikaakin.

Äänekäs syöjä

Kun olet syömässä, seurasi kuulee sen. He kuulevat rouskutuksen, mutustelun ja sen, kuinka nautit ruoastasi. Oma ujostelematon tapasi näyttää, ettet välitä siitä, mitä muut ajattelevat ja olet mielelläsi vain sellainen kuin olet.

Valmistautuva syöjä

Sinä pilkot lautasella olevan ruokasi pienempiin osiin valmiiksi, jotta sinun ei tarvitse kuin syödä. Tämä kertoo, että olet tulevaisuutta ennakoiva, kunnianhimoinen työelämässä ja aina halukas lyömään suunnitelmat lukkoon ystävien ja perheen kanssa.

Kuulostiko syömistyyliin liittyvä kuvaus kohdallasi tutulta? Kerro se kommenteissa!

Lähde: Glamour


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.