Nukkumaanmenoajasta yövaatteisiin – näin nukut täydelliset yöunet talvella

Kyselyllä selvitettiin, mikä on ”resepti” täydellisiin yöuniin.

Kylmempinä kuukausina kunnon yöunien nukkuminen voi olla vaikeampaa. Tutkimuksen mukaan 55 prosenttia ihmisistä omaakin vaikeuksia nukkua hyvin talvella, mikä johtuu suurimmaksi osaksi siitä, että heillä on vilpoinen olo.

Metron mukaan tutkijat tekivät kyselyn tuhannelle ihmiselle selvittääkseen ”reseptin” täydellisiin yöuniin talven aikana tarkasta nukkumaanmenoajasta yövaatteisiin.

Kyselystä selvisi, että paras nukkumaanmenoaika on tarkalleen kello 22:37. Metron mukaan ei kuitenkaan ole varmaa, onko tarkoitus mennä tuohon aikaan sänkyyn vai jo nukkua, mutta tuskin menet kovin pahasti metsään, jos suuntaat sänkyyn kello 22:30 aikaan.

Parhaan mahdollisen nukkumaanmenoajan lisäksi kyselystä selvisi, että saadaksesi täydelliset yöunet talven aikana, sinun kannattaa:

– pukeutua puuvillapyjamaan

– hankkia paksumpi peitto

– käyttää kuumavesipulloa

– käyttää untuvatyynyjä

– ottaa sänkyyn ylimääräinen viltti

– laittaa jalkaan mukavat villasukat

Kysely tehtiin briteille, joiden kodeissa eristys ja lämmitys eivät ole aina samaa luokkaa kuin Suomessa on totuttu, joten hyvät yöunet voit saada myös ilman lisävilttiä ja kuumavesipulloakin, mutta jos olet enemmän vilukissa, voi niistä olla sinulle iloa.

Miten sinä teet yöunistasi mahdollisimman mukavat talven aikana? Kerro se kommenteissa!

Lähde: Metro


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.