Nopea DIY-apu kuiville ja halkeileville huulille – tarvitaan vain kaksi keittiöstä löytyvää ainesosaa

Talvi ja ihon herkempi kuivuminen lähestyy. Silloin ei kannata unohtaa, että myös huulet tarvitsevat paljon hoitoa.

Huulet voivat kuivua yllättäen, jolloin niihin voi ilmestyä halkeamia. Rohtumia voi ilmestyä hetkessä, mutta ei hätää, koska siihen löytyy nopea apu. Silloin ei tarvitse välttämättä lähteä ostoksille, vaikka kotoa ei löytyisikään huulirasvaa tai muuta huulia hoitavaa tuotetta. Sellaisen voi tehdä itse.

Tässä on yksi hyvä ohje, jolla voit tehdä huulia hoitavan seerumin ihan itse. Et tarvitse siihen kuin kahta ainesta, jotka saattavat löytyä jo valmiiksi keittiöstäsi. Toinen aines on ghee eli kirkastettua voita ja toinen kurkumaa. Tämä ohje löytyy Indian Express -sivustolta, jossa kerrotaan myös miksi juuri näiden kahden aineksen muodostama huuliseerumi tekee huulille hyvää.

Seerumiin tarvitaan ruokalusikallisen verran kirkastettua voita sekä puoli teelusikallista kurkumaa. Sekoita ne hyvin ja seerumi on valmis. Laita sitä huulillesi ennen nukkumaanmenoa. Voit toki laittaa sitä huulille myös aamuisin. Seerumi muodostaa huulillesi ohuen suojakerroksen. Kirkastettu voi sisältää kaikki huulien tarvitsemat ravintoaineet, joita talvella tarvitaan. Kurkuma taas tasoittaa huulien väriä.

Tämä seerumi pitää huulet terveinä ja sileinä. Se on parempi vaihtoehto kuin esimerkiksi huulirasva, koska se tunkeutuu syvemmälle huuliin, jolloin se vaikuttaa myös huulissa oleviin juonteisiin ja tekee huulista pulleammat.

Lue myös, miten aiemmin on uutisoitu keinoista, joilla voi hoitaa kuivia huulia tai muita tapoja kuinka rohtuneet huulet voi pelastaa.

Lähde: Indian Express


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.