Se, mitä suuhusi laitat, voi vaikuttaa siihen, kuinka paljon tekee mieli peuhata sängyssä.

Jos libido on ollut teillä tietämättömillä viime aikoina, voi syy löytyä omasta ruokavaliosta. Terveellisten ruokatottumusten lisäksi on muutama tietty valinta, joita kannattaa syödä saadakseen hieman uutta puhtia libidoon ja omaa oloa seksikkäämmäksi.

Nämä siis kannattaa lisätä kauppalapulle:

Pihvi

Punainen liha, etenki ruohoruokitun naudanliha, on hyvä lähde sinkille, joka on samainen libido tehostava ravintoaine, jota on ostereissa. Sinkki lisää testosteronia ja hillitsee prolaktiinin, seksitoimihaluja mahdollisesti heikentävän hormonin, tuotantoa.

Lohi

Rasvaisen kalan omega-3:t parantavat verenkiertoa, mikä on olennaista verenvirtauksen edistämiseksi sukupuolielimiin. Ne voivat myös nostaa dopaminiin tasoja aivoissa, joka auttaa ”sille tuulelle” pääsemistä.

Munat

Haluatko aamiaisen sänkyyn ja seksiä perään? Valitse omeletti. Kananmunista saatu proteiini tehostaa energiaa ja keskittymiskykyä, joita voi aina hyödyntää vällyjen välissä. Munat ovat myös hyvä B6-vitamiinin lähde, mikä auttaa hormonitasojen tasapainottamisessa ja säännöllistämään libidoa.

Kaurapuuro

Kaurapuuro tehostaa testosteronia, mikä auttaa seksihaluissa. Kaurassa on myös L-argiinia, jota on käytetty erektiohäiriöiden hoidossa ja jonka on näytetty parantavan veren virtaamista klitorikseen.

Persikat

Persikat ovat jo itsessään sensuaalisia hedelmiä ja niissä on paljon C-vitamiinia, jonka tutkimukset ovat osoittaneet vaikuttavan naisten libidoon. Se myös auttaa tehostamaan verenkiertoa, mikä tarkoittaa sitä, että kiihotut nopeammin.

Lähde: Women’s Health