Avun pyytäminen voi olla vaikeaa, mutta etenkin näiden kolmen tähtimerkin edustajilla on siinä haasteita.

Moni varmasti tuntee ihmisiä, jotka ovat aina valmiita laittamaan kaiken likoon muiden puolesta ja auttavat, mutta eivät itse pyydä mitään vastineeksi. Se ei tarkoita, etteikö heilläkin voisi olla haasteita ja he eivät kaipaisi tukea vuoristoradassa, jota myös elämäksi kutsutaan, mutta avun pyytäminen voi olla heille erilaisista syistä vaikeaa.

Astrologi Jaime Wrightin mukaan tiettyjen horoskooppimerkkien edustajat ovat todennäköisesti itse itselleen hätätilassa ota yhteyttä tähän -henkilönsä. Wright listasi Pure Wow’n sivuilla kolme tällaista tähtimerkkiä sekä yhden, joka ei koskaan epäröi ottaa yhteyttä ja pyytää läheisiltään apua – oletko itse jompaakumpaa merkkiä?

Nämä tähtimerkit eivät koskaan pyydä apua

Neitsyt

Jos olet vaikeuksissa, on neitsyt-merkkiä oleva ystäväsi aina tukenasi. Hän keksii aina tapoja auttaa, olitpa sitten etsimässä uutta työpaikkaa tai uuden rakkauden perässä. Neitsyt painaa vaikka läpi harmaan kiven auttaakseen läheisiään ja vähättelee sen jälkeen avunantoaan, ettei se ollut mikään iso juttu.

Kun tämä käytännöllinen, ahkera maamerkki on itse avun tarpeessa, alkaa radiohiljaisuus. Neitsyt kyllä arvostaa sitä, kun hänelle tarjotaan apua, mutta hän tekee mielellään asiat omalla tavallaan. Seuraavan kerran siis kun huomaat neitsyt-ystävälläsi olevan murheita, pyydä häntä kertomaan omasta toimintasuunnitelmastaan ja antamaan sinulle rooli ratkaisussa.

Kalat

Wrightin mukaan kalat ovat tähtimerkkien emotionaalinen sieni. Äärimmäisen herkkä ja intuitiininen kalat ottaa muiden ongelmat omakseen. Siinä missä neitsyt antaa tukea tarjoamalla omia ideoitaan ja tekee asioita toisen hyväksi, kalat enemmänkin seuraa muiden perässä. Tämän tähtimerkin kiltteyttä käytetään hyväksi kerta toisensa jälkeen, mutta joka kerta kalat on se empaattinen sankari.

Kun kalat kaipaa apua, hän yleensä odottaa siihen saakka, että asiat ovat niin sanotusti lähteneet lapasesta ennen kuin hän avaa suunsa. Tähtimerkin kyvyttömyys pyytää apua voi johtaa tarpeettomaan draamaan ja lopulta saa herttaisen kalat tuntemaan olonsa hylätyksi.

”Seuraavan kerran kun purat omat huolet, murheet ja ahdistukset kalat-merkin läheisellesi, pysähdy ja kysy, miten hän itse voi. Kalat kirjaimellisesti unohtavat itsensä toisinaan, joten muistuta häntä, että hänelläkin saa olla huono päivä”, Wright toteaa.

Vesimies

Kukaan ei vaikuta niin coolilta ja rauhalliselta kuin vesimies. Vesimies on mielellään osallisena, mutta seuraa mieluummin sivusta ja tarkkailee kuin ottaa osaa draamaan. Wrightin mukaan vaikka olisi saanut elämäsi parhaimpia neuvoja uskolliselta vesimieheltä, omien ongelmiensa kanssa hän katoaa ennemminkin kuin ottaisi yhteyttä.

Tämä johtuu siitä, että vesimiehet ovat todella herkkiä. Kun jotain on meneillään, se valtaa hänet ja vain harvat ja tarkkaan valitut ihmiset saavat nähdä hänet niin haavoittuvaisena. Jos vesimies-läheisesi on yllättäen muuttunut hiljaisemmaksi, laita hänelle viestiä ja kysy, onko kaikki kunnossa – vaikka hän vain lukisi viestin eikä vastaisi muutamaan viikkoon, hän voi lopulta hoksata, että olet sellainen ihminen, johon hän voi luottaa.

Tähtimerkki, joka ei koskaan epäröi pyytää apua

Leijona

Leijona nauttii olla valokeilassa niin hyvinä kuin huonoina aioina. Voisi kuvitella, ettei tämä tähtimerkki haluaisi näyttäytyä muuten kuin täydellisessä valossa, mutta totuus on se, ettei häntä huoleta tulla nähdyksi pitkin poskia levinneen ripsivärin kanssa eikä hän arkaile pyytää apua.

Wrightin mukaan jos leijona kokee olonsa ahdistuneeksi eikä hän saa kiinni parasta ystäväänsä, kumppaniaan tai äitiään, hän prosessoi asian häntä sillä silmällä kassajonossa vilkuilleen tyypin kanssa. Myöhemmin, kun hän saa sinut kiinni, hän käy asian läpi myös kanssasi. Leijona omaksuu kipunsa ja kertoo tarpeestaan saada apua kaikille, jotka kuuntelevat.

On tärkeä olla suora leijonan kanssa siitä, mikä on todellinen hätätila ja mikä on vain hetkellistä epämukavuutta, kun ego on saanut kolauksen. Muuten saatat joutua käyttämään kaiken aikasi vakuutellaksesi leijona-läheistäsi, että hän on paras. Ja onhan hän, mutta se on sivuseikka.

Lähde: Pure Wow