Miehet ovat avanneet sanaisen arkkunsa ja antaneet hyviä neuvoja, joilla nainen päällä -asento muuttu entistä paremmaksi.

Nainen päällä -asento, eli cowgirl, lehmityttö tai ratsastaminen on yksi suosituimmista seksiasennoista sekä yksi asennoista, joissa naiset laukeavat todennäköisimmin. Päällä ollessa nainen ottaa ohjat käsiinsä ja pystyy myös antamaan lisästimulaatiota klitorikselle, mikä nostaa orgasmin saamisen todennäköisyyttä.

Nainen päällä -asennossa nainen yleensä tekee juuri niin, mikä itsestä tuntuu hyvältä. Cosmopolitan kuitenkin muistuttaa, että seksi on parhaimmillaan, kun se on hauskaa ja nautinnollista kaikille osallisille.

Aiemmin kerroimme vinkkejä, miten nainen päällä -asennosta voi tehdä entistä nautinnollisemman, mutta on hyvä kuulla myös ratsastettavana olevaa osapuolta. Suositulla Reddit-sivustolla miehet ovatkin jakaneet ratsastusvinkkejään naisille ja suomensimme heidän neuvojaan alle.

Miesten vinkit nainen päällä -asentoon:

1. ”Henkilökohtaisesti pidän siitä, kun hän tulee päälle ja koettaa parhaansa mukaan saada itsensä laukeamaan. Se kiihottaa minua niin paljon, kun hän ottaa oman orgastisen kohtalonsa ohjat käsiinsä. Tämä on myös yleisin tapa, jolla vaimoni ja minä laukeamme yhtä aikaa.”

2. ”Älä nouse liian ylös… nopeus ei ole aina parhautta. Pidä hidas vauhti. Oikea kulma on myös tärkeä. Ehdottomasti kysy, mikä kulma tuntuu parhaalta.”

3. ”Käytä rintaani tukena.”

4. ”Käytä lantiotasi, älä jalkojasi. Kyykkyasentoon meneminen on äärimmäisen kuumaa. Ja älä unohda välillä nojata eteenpäin ja suudella meitä.”

5. ”Tämä saattaa olla liian yleinen neuvo, koska se pätee lähes kaikkiin seksiasentoihin, mutta pidä silmällä kumppanisi reaktioita siihen, mitä teet. Sekä ääniä että ilmeitä. Jos tietty nopeus, rytmi tai kulma todella toimii, pitäisi sinun nähdä se hänen kasvoillaan ja ehkä kuullakin se.”

6. ”Paina hänen kätensä rintoihisi samalla. Se on todella kuumaa!”

7. ”Koeta olla tiedostamatta, miltä näytät, sinun näkeminen ratsailla ja voihkimassa on todella kuumaa. Rakastamme sitä. Lantion keinuttamisesta puheen ollen, nautin enemmän siitä kun hän keinuttaa lantiotaan minua vasten kuin työntyvästä ylös ja alas -liikeestä.”

8. ”Älä epäröi olla hieman itsekäs, kun olet päällä. Tässä asennossa sinulla on enemmän kontrollia. Käytä sitä hyödyksesi. Jos haluat hänen tuntevan olonsa hyväksi, pistä peliin hieman pystysuoraa liikettä ja anna hänen käsiensä vaeltaa vartalollasi.”

9. ”Jos olet ratsailla, älä koeta nostaa itseäsi niin ylös, että vain peniksen kärki on sisälläsi. Kokemuksestani voin sanoa, että on todella vaikea pitää tuo pysähdysiste, kun molemmat todella innostuvat. Koeta nousta vain peniksen pituuden puoliväliin, innoissasi luultavasti nouset myös ylemmäs, mutta liian korkealle nousemisen riski pienenee.”

10. ”Paras ratsastaja, joka minulla on koskaan ollut, oli tyttö, joka osasi salsaa. Paras tunne tulee mahtavasta lantion kontrollista. Tasainen, voimakas, rytminen liike.”

11. ”Nouse päälle. Sulje silmäsi, jos siltä tuntuu, heittäydy hetkeen, värähtele edestakaisin ohjatessani lantiotasi. Jos sinulla on todella vaikeuksia käsiteltävyyden kanssa ensimmäisillä kerroilla yhdessä, on käänteinen nainen päällä hyvä välivaihe sekä fyysisesti että psykologisesti, koska katsekontaktia ei ole.”

12. ”Teidän täytyisi olla rehellisiä toisillenne eikä vain itselle. Asentojen vaihtaminen väsyessä on parempi kuin jatkaa, kunnes et pysty siihen enää ja siitä tulee vain säälittävä yritys saavuttaa kliimaksi, mikä epäonnistuu surkeasti. Me siirrymme ratsailta lähetyssaarnaajaan, siitä istumaan ja takaisin ratsaille loppufinaalia varten. Jos tarvitset tauon, pidä sellainen.”

13. ”Näytätpä miltä tahansa, ei sinun tarvitse olla niin tietoinen itsestäsi. Nautimme siitä ja meistä näytät pirun kuumalta.”

14. ”Jos se on sinulle epämukavaa tai kiusallista, on mahdollista, ettei hänkään nauti. Puolet minun nautinnostani tulee siitä, kun tiedän vaimollani olevan hauskaa ja on helppo huomata, kun kumppani ei nauti.”

15. ”Parhaiten onnistut, kun kommunikoit enemmän siitä, mitä te molemmat haluatte.”

Löydät lisää vinkkejä ja keskustelua aiheesta Redditistä täällä. Jos taas haluat tulla itsevarmemmaksi sängyssä, kokeile asentovinkkejä, joita listasimme aiemmin tässä artikkelissa.

Lähde: Cosmopolitan