Nämä seksiasennot voivat tehdä sinusta itsevarmemman sängyssä

Jokaisella voi tulla vastaan hetkiä, jolloin kaipaa neuvoja ja vinkkejä, miten olla itsevarmempi sängyssä.

Vaikka seksin harrastaminen on hauskaa ja siinä olisi jo todella kokenut, voi olonsa tuntea toisinaan epävarmaksi – etenkin uuden kumppanin kanssa. Lakanoiden välissä esimerkiksi räväkintäkin ekstroverttiä voi alkaa ujostuttaa, alastomana oleminen voi saada aikaan haavoittuvan olon tai kenties alkaa nolottaa, kun uusi asento ei mennytkään ensimmäisellä kerralla täydellisesti.

Itsevarmuutta voi lisätä monella tapaa ja lemmenleikeissä yksi apukeino siihen ovat erilaiset seksiasennot. Esimerkiksi nainen päällä -asento sekä takaapäin ovat Bustlen mukaan toimivia itsetuntoboostereita, mutta on myös muita asentoja, jotka tekevät hyvää itsevarmuudelle – alta löydät viisi sellaista.

Suullista nautintoa

Bustlen mukaan iso osa sänkyleikkeihin liittyvää itsevarmuutta on kiinni siitä, että tuntee olonsa mukavaksi ja hyväksi kumppaninsa kanssa. Suuseksin aikana, kun kumppanin kasvot ovat niin lähellä sitä kaikkein pyhintä, tämä tapahtuu todella nopeasti.

Suuseksi ylipäänsä voi auttaa luomaan emotionaalisen yhteyden kuppanin kanssa. Lisäksi jos suuseksiä kokeilee eri asennoissa, kuten suuseksin antaja makoilee ja saaja ikään kuin istuu hänen kasvoillaan, on se täydellinen tapa lähentää paria ja antaa molemmille varmuutta kokeilla entistä rohkeampia asentoja.

Pois makkarista

Takaapäin-asento sohvan selkänojaan nojaten on Bustlen mukaan toimiva tapa tehostaa itsevarmuutta. Vaikka tämä on käytännössä sama asia kuin takaapäin-asento, eli doggy style, avautuu sen mukana uusi mahdollisuuksien maailma itsevarmuuden lisäämisen kannalta, koska olette poistuneet makkarista.

Bustlen mukaan tämä asento toimii, koska se ehdollistaa irrottelemaan ja harrastamaan seksiä julkisemmalla paikalla, vaikka kyse onkin vain kotisohvasta, ja se tuo mukaan uden seksikkyyden ulotuvuuden, koska tämä ei kuitenkaan ole se yleisin paikka seksin harrastamiseen. Itsevarmuus voi kehittyä siitäkin, kun tuntee olonsa hieman enemmän tavallisesta poikkeavaksi ja tämä asento sopii siihen mainiosti.

Jalat kohti kattoa

Lähetyssaarnaaja on seksiasentojen klassikko, mutta kun laitat jalkasi kumppanin hartioille seksin aikana, tekee se siitä astetta kuumemman. Bustlen mukaan tämä auttaa itsevarmuuden lisäämisessä, koska näin kroppasi on enemmän kumppanisi nähtävissä ja joudut myös itse osallistumaan enemmän.

Tätä asentoa varten ei tarvitse olla älyttömän notkea, mutta ei notkeudesta haittaakaan ole. Laitatpa yhden tai molemmat jalkasi hänen hartioilleen tai vedät polvet kohti rintaasi, kun teet sen itse ilman kumppanin kehotusta, luo se vaikutelman, että tiedät tasan tarkkaan, mitä tahdot ja pian henkinen puolesi seuraa perästä.

Käänteinen ratsastaja

Cowgirl, eli nainen päällä käänteisenä versiona auttaa itsevarmuuden lisäämisessä, koska siinä sinä otat ohjat ja opit tuntemaan olosi mukavaksi niin tehdessäsi. Sama pätee myös tavalliseen cowgirliin, mutta tässä käänteisessä versiossa voit tuntea vielä enemmän itsevarmuutta kroppasi suhteen, koska vaikka olet selin kumppaniisi, on kroppasi erittäin nähtävillä ja se voi vaatia totuttelua.

Bustlen mukaan jos olet tottunut erilaisiin versioihin lähetyssaarnaajasta, voi tällaisen asennon kokeileminen, missä katsekontaktia ei tule, tuntua oudolta. Se tekee seksistä alkukantaisempaa, koska keskityt vain siihen, miltä tuntuu. Emotionaalisen läheisyyden suosimisessa ei ole mitään väärää, mutta edes satunnainen käänteinen ratsastaja saattaa auttaa sinua pääsemään kiinni sellaiseen puoleen itsestäsi, minkä et tiennyt olevan olemassa – tai mitä tarvitset.

Kolmijalkainen koira

Seisoen tehdyt asennot voivat myös auttaa itsevarmuuden lisäämisessä. Yksi hyvä esimerkki on Bustlen mukaan kolmijalkainen koira. Vaikka nimessä mainitaan koira, ei tätä tehdä kuin doggy stylea, eli takaapäin – ellei sitten halua versioida sitä niin. Asennossa pari seisoo vastakkain ja toinen osapuoli kietoo toisen jalkansa häneen työntyvän osapuolen lantion ympäri ja työntyvä osapuoli pitää siitä kiinni toisella kädellä ja toisella pitää kumppaninsa lähellä itseään.

Bustlen mukaan tällaiset asennot voivat tuntua oudolta, etenkin jos parilla on pituuseroa, mutta se on kaiken vaivan ja siihen käytetyn energian arvoinen. Asento on hauska ja se voi olla oikein kätevä, jos seksihalut heräävät paikassa, jossa sänkyä ei ole saatavilla.

Löydät lisää asentovinkkejä täältä.

Lähde: Bustle


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.